Foto: Gustaf Hellsing IKON

Flemingsbergs församling
Flemingsbergs kyrka

Gudstjänster i Flemingsberg

Vi vill att våra gudstjänster ska genomsyras av kärnorden Gemenskap, Glädje, Beröra. Vi kallar dem våra kärnord. Jämför det med kärnor i en frukt. Där sitter livet, kraften och fruktens karaktär.

Gudstjänster i Huddinge församling

I Huddinge kyrka firas mässa på söndagar klockan 10.00 och kvällsmässa på onsdagar klockan 18.00. Vi har också "Barnens gudstjänst" och mässa för små och stora.

Gudstjänster Mariakyrkan

Vi firar Högmässa söndagar 11.00 och veckomässa torsdagar 18.00 i Mariakyrkan. Välkommen!

Gudstjänster i Segeltorp & Vårby Gård

I gudstjänsten får vi möta Gud och varandra. Här möts barn, vuxna och flera nationaliteter. Gudstjänsterna präglas av: Gemenskap – Igenkänning – Eftertanke – Nya perspektiv – Gud – Hopp.

Hitta din kyrka

Här kan du söka efter den kyrka som ligger närmast dig. Här kan du även se vilka gudstjänster som äger rum i vilka kyrkor.

Predikoturer

Gudstjänsttider publiceras här på webben i kalendern samt på lokala affischer och i lokaltidningarna.

I lokaltidningen Mitt i Huddinge återfinns de fyra församlingarna i Huddinge pastorat under en gemensam rubrik: Svenska kyrkan i Huddinge.