Himmel & Pannkaka i Segeltorp

Himmel & Pannkaka på torsdagar i Segeltorps kyrka – välkomna till gemenskapen! START 7/9!

Lek, pyssel, gemenskap och pannkakor för barn och deras vuxna i Segeltorps kyrka på torsdagskvällar kl 16–18

Välkommen till Himmel & Pannkaka i Segeltorps kyrka då det blir lek, pyssel, gemenskap och pannkakor för barn och deras vuxna. Himmel & Pannkaka är en mötesplats med möjlighet att umgås och samtidigt upptäcka kyrkorummet och gudstjänsten i Segeltorps kyrka.

-------

(Daniella Andersson, pedagog kommer att arbeta sin sista dag i Segeltorps kyrka den 7e september. Jag, Dani vill passa på att tacka alla er familjer som vi träffat vecka ut och in i alla dessa år, ni är fantastiska! Jag kommer verkligen av hela mitt hjärta att sakna er, men ibland måste man prova att vandra på nya stigar. Jag kanske inte träffar er alla just denna torsdag och passar därför på att kuppa ut det här meddelandet på hemsidan. För jag kan inte bara försvinna utan att säga hejdå. Kanske ses vi i framtiden ändå, om jag kommer som besökare. Kanske på adventsbasaren eller någon annan tillställning. Tills dess. Ta hand om er <3 Kram Dani aka kyrkråttan Adam)

Barn under 2 år: Kostnadsfritt
Vuxna och barn över 2 år: Pannkakorna kostar 20 kr/person och tillfälle

Pannkakorna serveras med sylt och laktosfri grädde. Vi har även gluten/äggfria pannkakor.

Obs! Med hänsyn till allergiker ber vi er att inte ta med nötter till Himmel & Pannkaka.

För mer info: Kontakta Anna Geijer Lindgren