Himmel & pannkaka i Segeltorp

Himmel och Pannkaka är tills vidare inställt. Lek, pyssel, umgänge och pannkakor för barn och deras föräldrar i Segeltorps kyrka på torsdagskvällar.

För att minska smittspridningen av Coronaviruset/Covid-19 har vi begränsat vår verksamhet. Himmel och Pannkaka är tills vidare inställt.

Välkommen till Himmel & pannkaka i Segeltorps kyrka då det blir lek, pyssel, umgänge och pannkakor för barn och deras föräldrar. Det finns möjlighet att umgås fritt eller under mer samordnade former.

Detta händer på Himmel & pannkaka:

16:00 Start med fri lek och pyssel i barnlokalerna.
16:30 Pannkaksköket öppnar.
17:00 Samling i kyrksalen för den som vill.
17:30–18:00 Pannkakskören sjunger i Musikrummet. Ålder 5 år till åk 1. Anmälan krävs.
17:30 Pannkaksköket stänger. Fri lek och pyssel i barnlokalerna, men vi är tysta i ljushallen då meditation pågår i kyrkan.
18:00 Städat och klart.

Barn under 2 år: gratis
Vuxna och barn över 2 år: 20 kr per person och tillfälle

Pannkakorna serveras med sylt och grädde.

Obs! Med hänsyn till allergiker ber vi er att inte ta med nötter till Himmel & pannkaka.

Vt 2020
Vårterminen startar 6:e februari och avslutas 14:e maj.
Uppehåll för skollov v. 9 och 15 samt valborgsmässoafton 30/4.
För mer info: Kontakta Daniella Andersson

Daniella Andersson

Svenska kyrkan i Huddinge (S:t Mikael)

Pedagog, Sankt Mikaels församling