Foto: Alyssa Svevenson

Inställt: Kyrkis – öppna förskolan i Segeltorp

Öppna förskolan på fredagar i Segeltorps kyrka tar paus med anledning av nya restriktioner för minskad smittspridning av Covid-19.

Kyrkans egna öppna förskola på fredagar. Här leker, pysslar och sjunger vi tillsammans.

Med anledning av Coronaviruset/Covid-19 har vi begränsat antalet deltagare till 25 personer. För att delta krävs föranmälan – information om hur du anmäler dig hittar du längre ner på sidan.

Verksamheten är öppen för barn i förskoleåldern i sällskap av EN vuxen.

Öppet på fredagar*

Sångstund 10:15

*Övriga vardagar ber vi att få hänvisa till kommunens öppna förskola i våra lokaler. Öppettider nedan.

Datum och länkar för anmälan till höstterminen 2020
För att delta krävs anmälan via vår internetbokning, vilket sker via länkarna nedan. Du kan tidigast anmäla dig måndag samma vecka som du vill delta. Max fyra deltagare per bokning (en vuxen + tre barn). Anmälan är gratis.

Kommunens öppna förskola i Segeltorps kyrka för barn 0–5år

Öppettider:
Måndag–onsdag 8:30-13:00 (sång 10:15)
Babygrupp (0–10 mån) onsdagar 13:00–15:30 (sång 13:30)
Torsdagar – stängt
Fredagar – Kyrkis

Daniella Andersson

Svenska kyrkan i Huddinge (S:t Mikael)

Pedagog, Sankt Mikaels församling