Ett litet barn håller i en hjärtformad våffla.

Barn & ungdom i Huddinge kyrka

Här finns öppen förskola, kurser i spädbarnsmassage och fritidsaktiviteter för unga. Vi har också aktiviteter för förskolor och skolor. Välkomna!

Två barn samspelar vid en leksaks-kassaapparat.

Öppen förskola i Klockargården

Välkommen till Öppna förskolan i Klockargården.

En bebis sover i famnen på sin mamma.

Spädbarnsmassage i Klockargården

I höst startar vi kurser i spädbarnsmassage i Huddinge församling.

Fredagsmys i Klockargården

Välkommen på fredagsmys i Klockargården. Vi äter, pysslar och firar gudstjänst tillsammans under kvällen.

Mässa och gudstjänst för barn i Huddinge kyrka

I Huddinge kyrka har vi kortare och enklare mässor och gudstjänster som passar för barn. På söndagar är det ”Mässa för små och stora” och på torsdagar ”Barnens gudstjänst”. Här finns mer information och datum.

Fritidsaktiviteter för unga

Vi ses en gång i veckan och hittar på roliga saker tillsammans.

Förskola & kyrka

Vad hände den första natten när Jesus föddes och varför dödade de honom? Barnen har många frågor och vi ska försöka besvara dem. Huddinge församling har program för förskolor och dagbarnvårdare.

Skola & kyrka i Huddinge församling

Varför firar vi jul, påsk, pingst och andra högtider? Hur går en begravning till? Hur kan vi bearbeta sorg och kris? Hur såg samhället ut under 1200-talet då Huddinge kyrka byggdes? Huddinge församling erbjuder olika möjligheter för att ta emot skolklasser vid årets högtider så väl som för visning av kyrkan och kyrkorummet.