Foto: Malin Wrigstad IKON

Barn & ungdom i Flemingsbergs kyrka

Välkommen till kyrkan under höstterminen – barn- och ungdomsverksamheten startar upp igen!

VÄLKOMMEN TILL KYRKAN UNDER HÖSTTERMINEN

Barn- och ungdomsverksamheten i Flemingsbergs kyrka startar upp igen! 😊
Några ändringar och anpassningar är gjorda för att minska spridningen av coronan.

Program hösten 2020

SÖNDAGAR

Söndagsskolan kl. 12.00
Vi samlas direkt i söndagskolerummet. Fruktstund från 11.30, start kl. 12. Bibelberättelse, samtal och skapande för barn 4 år och uppåt (2–4-åringar kan komma tillsammans med en vuxen). Maxantal 15 barn.
Kontakt: Hanna och Stina

ONSDAGAR

KomSamman kl. 14.00–16.45
KomSamman är en träffpunkt för barn 7–12 år. På KomSamman kan du välja mellan olika aktiviteter som pyssel, spel, fotboll med mera. Mellanmål serveras. Maxantal 30 barn.
Kontakt: Hanna, Stina, Jonas och Tobbe

TORSDAGAR

Torsdagsklubben kl. 15.00–16.30
För dig som går i åk 4 och uppåt. En fortsättning för dig som varit med i Söndagsskolan och Himlaskoj. Vi har olika aktiviteter utifrån bibeltexter: pyssel, spel, teater, musik, bakning m.m. Under Torsdagsklubben kan de som vill vara med på  Gitarrkurs. Maxantal 15 barn.
ANMÄLAN till Jonas, 070-1629841, jonas.faxell@svenskakyrkan.se
Kontakt: Hanna, Stina, Jonas

Middag kl. 16.30–17.00  för Klubben och Himlaskoj
Maxantal 50 barn och vuxna.

Himlaskoj kl. 17.00–18.30
En kreativ och skojig kväll i kyrkan för hela familjen. (Barn kommer i sällskap av vuxen.) Vi börjar med en gemensam måltid, sedan fortsätter vi med kreativa aktiviteter och avslutar med en gemensam gudstjänst i kyrkan. Maxantal 15 barn, 10 vuxna.
Kontakt: Hanna och Stina

Stina Svan