Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan i Huddinge Besöksadress: Kommunalvägen 21, 14148 Huddinge Postadress: BOX 1109, 14123 HUDDINGE Telefon: +46(8)58869700 E-post till Svenska kyrkan i Huddinge

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Miniorer i Segeltorp

Miniorer för barn i årskurs 1-4 på måndagar i Segeltorps kyrka

En fast grupp för främst barn som går i årskurs 1-4. Vid varje träff tar vi upp olika ämnen som kyrkans tro och tradition, miljöarbete, kamratskap och annat som är viktigt. Men det finns även tid för en fruktstund, pyssel och lek.

Anmälan och inskrivning i början av terminen. Hör av dig till oss om du vill prova!

Dag och tid
Varje måndag 15.00-16.30 utom under loven. Terminsstart 28 januari 2019.

Samlingsplats
Det finns en samlingsplats i Segeltorpsskolan för barn som behöver en vuxen som följeslagare mellan skolan och kyrkan. Hämtning kan även ordnas för Juringe skola. Mer information om detta får du vid anmälan.

Anmälan och info:
Sara Lindqvist