Barn & ungdom i Segeltorps kyrka

Här nedan ser du allt som händer i vår lilla rosa kyrka. Välkommen att delta!

Himmel & Pannkaka i Segeltorp

Himmel & Pannkaka på torsdagar i Segeltorps kyrka – välkomna till gemenskapen! Säsongsstart 16 februari 2023.

Körer i Segeltorps kyrka

I vår fortsätter barn- och ungdomskörerna i Segeltorp med vårt nya koncept och arbetar i projektform. Det innebär att kören träffas och övar några gånger för att sedan göra ett uppträdande.

Kyrkis – öppna förskolan i Segeltorp

Kyrkans öppna förskola i Segeltorp är en träffpunkt för småbarn och deras föräldrar. Välkommen att leka, fika, sjunga och umgås! Drop-in klockan 9–12 varje fredag!

En pojke spelar på en kyrkorgel.

Orgelläger för barn och unga 10–20 år

Sommarens orgelläger är ett läger utan övernattning. Lägret passar både nybörjare och dig som spelat piano eller orgel ett tag.

Miniorer i Segeltorp

Miniorer för barn i årskurs 1–3 på onsdagar i Segeltorps kyrka. Vårterminen 2023 startar den 8 februari.

After School – juniorer i Segeltorp

Öppen kyrka för åk 4–5. Kom efter skolan och fika, spela pingis, prata eller läs läxor. Vi träffas onsdagar i Segeltorps kyrka.

Señoritas (tidigare "Seniorer") i Segeltorp

För dig i åk 6–7. Vi träffas torsdagar i Segeltorps kyrka och hittar på olika saker att göra.

Ungdomsgruppen i Segeltorps kyrka

Mässa, fika, häng & aktiviteter på torsdagar för dig i åk 8 och uppåt.

Unga vuxna-gruppen

För dig som är 18+. Vi träffas på olika platser runt omkring i Stockholm, går på gudstjänst och äter middag tillsammans.