Församlingssalar i Flemingsbergs kyrka

Det finns en större och en mindre lokal att låna/hyra i Flemingsbergs kyrka. I anslutning till lokalerna finns ett kök utrustat med porslin, vaser, spis, kaffebryggare, termosar, kylskåp samt diskmaskin. Lokalerna är lättillgängliga för rullstol och det finns hörselslinga. Man kan anlita en cateringfirma för mat eller kaffe, eller så kan man ordna med allt själv. Parkering finns i parkeringshus under Flemingsbergs centrum.

Församlingssalen

Församlingssalen rymmer max 120 personer.

Malmstensrummet

Malmstensrummet är ett hemtrevligt rum för mindre sällskap. Här finns plats för 45 personer.

Fakta om Flemingsbergs kyrka

Besöksadress: Diagnosvägen 14-16, Flemingsberg
150 sittplatser, orgel och piano finns. Tillgång till bårtäcke för begravning.
Öppettider: Kyrkan är öppen 9-16 på vardagar och i samband med gudstjänst.
Tillgänglighetsanpassat: Entré, bil till entré, parkering, toalett, hörselslinga, högtalare
Församlingssalar: Församlingssalen 60 platser (handikappanpassade+hörselslinga i Församlingssalen)
Postadress: Flemingsbergs församling, Box 4053, 141 04 Huddinge
Besöksadress: Diagnosvägen 14–16