Aktiviteter för vuxna i Segeltorp

Man kan bokstavligen säga att allt mellan himmel och jord ryms inom Sankt Mikaels församlings båda kyrkor. Här finner du vad som är aktuellt i Segeltorps kyrka.

Gudstjänster i Segeltorp & Vårby Gård

I gudstjänsten får vi möta Gud och varandra. Här möts barn, vuxna och flera nationaliteter. Gudstjänsterna präglas av: Gemenskap – Igenkänning – Eftertanke – Nya perspektiv – Gud – Hopp.

Körer i Segeltorps kyrka

I vår fortsätter barn- och ungdomskörerna i Segeltorp med vårt nya koncept och arbetar i projektform. Det innebär att kören träffas och övar några gånger för att sedan göra ett uppträdande.

Musiklunch i Segeltorps kyrka

Vårens program bjuder på en sällan skådad bredd med allt ifrån drillar och lockrop "bland kor och koraler" till musikaliskt drama och en vokal avsmakningsmeny.

Unga vuxna-gruppen

För dig som är 18+. Vi träffas på olika platser runt omkring i Stockholm, går på gudstjänst och äter middag tillsammans.

Zega gubbar?

En träffpunkt för män i Segeltorps kyrka varannan fredag kl 9:00–11:00.

Hantverksgruppen i Segeltorp

Gruppen träffas jämna torsdagar klockan 19:00 i Segeltorps kyrka.

Stöd och hjälp - diakoni i Svenska kyrkan i Huddinge

Det finns många tillfällen i livet när vi behöver någon att prata med. Just nu kanske du bär på en oro eller ensamhet. Kanske behöver du dela tankar med någon – att finna tröst och hopp i ett enskilt samtal.