Tre glada kvinnor med olika frisyrer.
Foto: Illustration: Julia Åström

Aktiviteter för vuxna i Huddinge församling

Mötesplatser och aktiviteter för samtal, möten, glädje och fördjupning.

Här finns något för dig – oavsett vem du är eller var du kommer ifrån. Vi vill erbjuda platser för möten mellan människor. Vi vill skapa möjligheter att träffa nya vänner, delta i fördjupning, stilla stunder, lyssna på vacker musik, åka på utflykter och mycket mera. Här får vi får mötas som dem vi är. Hit kan du komma precis som du känner dej just nu. Varmt välkommen!

Stilla dag och stilla timmar

I Huddinge församling erbjuder vi Stilla dag och Stilla timmar. En mindre retreat där vi får möjlighet att varva ner, reflektera, bara vara och hämta kraft.

Skrivarkurs ”Skriv ditt liv”

Välkommen till en kurs i eget skrivande där du skriver utifrån ditt egna liv. Kursen arrangeras av Huddinge församling.

En person sitter på träbänk med händerna i knät.

Meditation

I Huddinge kyrka har vi guidad meditation som är både avslappnande och fyller på med ny energi.

Ett runt kyrkfönster. I mitten syns Jesus som delar ut nattvard.

Nyfiken på kristen tro?

Vill du fördjupa dej i kristen tro? Ta reda på mer om vem Jesus är och vad hans budskap betyder för oss idag? Välkommen på en föreläsning om Jesus och tre digitala träffar.

Herrklubben i Huddinge församling

Herrklubben är en grupp för män som ses, samtalar och hittar på roliga saker tillsammans. Varmt välkommen att vara med!

Handarbeta och samtala i Huddinge församling

Vi träffas varje fredag förmiddag klockan 10.00-11.30 och handarbetar tillsammans i Prästgården. Drop-in.

Promenadgrupp i Huddinge församling

Vi träffas en gång i veckan och promenerar vi tillsammans. Vi samlas utanför Klockargården.

Studiecirkel om boken ”Skatter i lerkärl”

Vi träffas och samtalar utifrån prästen Daniel Hafners bok ”Skatter i lerkärl”. Daniel Hafner arbetar som präst i Huddinge församling.

Frukost i Prästgården

Varje torsdag förmiddag klockan 09.00-12.00 är det frukost i Prästgården. Det kostar inget att delta. Under sommaren är det istället sommarcafé klockan 10.00-12.00.

Konstklubben i Huddinge församling

Konstklubben är till för dej som är intresserad av konst.

Kyrkgruppen besöker sevärda kyrkor

Vi besöker olika kyrkor runt om i Stockholm. Vi åker kollektivt från Huddinge centrum.

Kulturresa till Västergötland

Huddinge församling arrangerar en kulturresa till Västergötland den 12–14 september.