Aktiviteter för vuxna i Flemingsbergs kyrka

Mötesplatser och aktiviteter för samtal, glädje och kunskap.

Här finns något för dig – oavsett vem du är eller var du kommer ifrån. Vi erbjuder platser för möten med nya eller bekanta människor, kurser, kulturella upplevelser, aktiviteter för såväl kropp som själ, tröst när livet känns tungt och glädje över att få vara kreativa tillsammans.

Brödauktion i Flemingsbergs kyrka

Vill du baka bröd? Vi behöver hembakt till brödauktionen vid kyrkkaffet den 19 mars i Flemingsbergs kyrka.

Körer i Flemingsbergs kyrka

Musiken i kyrkan har bland annat till uppgift att förmedla det kristna budskapet, berika gudstjänsterna och förstärka de olika stämningarna under kyrkoåret.

Konsert och musik i Flemingsbergs kyrka

Programmet för våren 2023 innehåller allt från jojk till finska sångpärlor. Välkommen till en välljudande vår i Flemingsbergs församling!

Diakonimottagning i Flemingsbergs kyrka

Öppen mottagning tisdagar och torsdagar kl 9:30–11:00. Samtal, själavård, råd och stöd.

Seniorgympa

Gympa för alla på måndagar i Mariakyrkan på finska och svenska. Seniorgympa även på torsdagar i Flemingsbergs kyrka.

SKAPAkvällar i Flemingsbergs kyrka

Välkommen att skapa en bild och samtala om livet. Tisdagar kl 18:00–20:45.

Syateljé och FIXA i Flemingsbergs kyrka

På Syateljén kan du bland annat sy och skapa av nya tyger, sticka och virka eller sy om gamla plagg till nya i vår Fixarverkstad.

Meditativ dans i Flemingsbergs kyrka

Delta i en helande dansstund där vi ber via enkla dansrörelser till musik.

Språkcafé

En chans för "nysvenskar" att prata svenska och träffa nya människor. Språkcaféet finns i Flemingsbergs församling.

Fredagar med fredsbön, lunch och bibelsamtal

Vid lunchtid varje fredag kl 12:00 samlas vi för bön, lunch och samtal om tro. Du kan var med på allt eller välja bara det som passar dig.

Second hand i Flemingsbergs kyrka

Handla i vår Second hand-affär. Intäkterna går till kyrkans diakoni.

Källan – en interreligiös och interkulturell mötesplats

I Källan Flemingsberg kan du delta i aktiviteter och få hjälp och stöd med att navigera dig i det svenska samhället.