En man och en kvinna i huvudduk sitter vid ett bord och samtalar.

Aktiviteter för vuxna i Trångsund Skogås församling

Mötesplatser och aktiviteter för samtal, glädje och kunskap

Några ogräddade kanelbullar ligger på en plåt.

Café Maria i Mariakyrkan

Äntligen öppet igen! Välkommen till populära Café Maria. Lunch ons 11.30–13, Middag tors 16.30–18, Frukost fre 9–11

Uppsala domkyrkas kyrktorn sticker upp bakom trädkronor och hustak.

Församlingsresa till Uppsala

Följ med till Linnés Hammarby och Uppsala Domkyrka i sommar!

Arbetskretsen i Mariakyrkan

Välkommen in i gemenskapen! Arbetskretsen träffas torsdagar 13.30–15.00, i sammanträdesrummet i Mariakyrkan.

Samtalsgrupper i Mariakyrkan i Skogås

Välkommen till Bibelsamtal i Mariakyrkan

Öppen diakonimottagning

Svenska kyrkan i Huddinge har öppna diakonimottagningar dit du kan komma och prata med en diakon utan tidsbokning för kortare ärenden.

Gudstjänster Mariakyrkan och Tacksägelsekyrkan

Vi firar Högmässa i Mariakyrkan söndagar 11.00. Veckomässa torsdagar 18.00 i Tacksägelsekyrkan. Välkommen!

Körer i Mariakyrkan i Skogås

I Mariakyrkan i Skogås finns körer för alla åldrar - från fem år och uppåt. Kontakta körledarna och anmäl intresse. Att sjunga i våra körer är gratis.

Kreativ måndag

Gillar du att sticka, virka, brodera eller måla? Tycker du om att skapa och vill prova på att jobba i olika material? Välkommen till Mariakyrkan på måndagar 16.00-18.00.

Lunchkonsert i Mariakyrkan i Skogås

Organist David Strandberg ger lunchkonsert på Mariakyrkans orgel, onsdagar 12.30. Fri entré.