Aktiviteter för vuxna i Vårby Gårds kyrka

Man kan bokstavligen säga att allt mellan himmel och jord ryms inom Sankt Mikaels församlings båda kyrkor. Här finner du vad som är aktuellt i Vårby Gårds kyrka.

Gudstjänster i Segeltorp & Vårby Gård

I gudstjänsten får vi möta Gud och varandra. Här möts barn, vuxna och flera nationaliteter. Gudstjänsterna präglas av: Gemenskap – Igenkänning – Eftertanke – Nya perspektiv – Gud – Hopp.

Bibelstudium

Gick Jesus på vatten? Träffades Paulus och Jesus? Vad är ondska? Varför gav Eva äpplet till Adam? Hur är man en god människa? Vill du samtala om Bibelns texter så kan bibelstudier vara något för dig!

Oasen i Vårby Gårds kyrka

Musik, bön och eftertanke med gemenskap och mat på torsdagar.

Körer i Vårby Gårds kyrka

Sjung i kör – välkommen att dela gemenskap och glädje genom sången!

Konserter i Vårby Gårds kyrka

Kommande konserter och musik i Vårby Gårds kyrka, Sankt Mikaels församling.

Änglameditation i Vårby Gårds kyrka

Vi träffas onsdagar 11:30–12:00 i kyrkan och sitter på en vanlig stol eller meditationspall. Meditationen är vägledd till stillsam musik och en stunds tystnad.

Under ytan i Vårby Gård

Samtalsgrupp i Vårby Gårds kyrka på tisdagar kl 14:00–15:00. Ingång port 4.

Stöd och hjälp - diakoni i Svenska kyrkan i Huddinge

Det finns många tillfällen i livet när vi behöver någon att prata med. Just nu kanske du bär på en oro eller ensamhet. Kanske behöver du dela tankar med någon – att finna tröst och hopp i ett enskilt samtal.