Aktiviteter för vuxna i Vårby Gårds kyrka

Man kan bokstavligen säga att allt mellan himmel och jord ryms inom Sankt Mikaels församlings båda kyrkor. Här finner du vad som är aktuellt i Vårby Gårds kyrka.

Kaffe vid kyrkporten i Vårby gård

Under sommaren serveras kaffe utomhus på torsdagar 13:00–15:00 vid Vårby Gårds kyrka. Välkommen!

Gudstjänster i Segeltorp & Vårby Gård

I gudstjänsten får vi möta Gud och varandra. Här möts barn, vuxna och flera nationaliteter. Gudstjänsterna präglas av: Gemenskap – Igenkänning – Eftertanke – Nya perspektiv – Gud – Hopp.

Körer i Vårby Gårds kyrka

Sjung i kör – välkommen att dela gemenskap och glädje genom sången!

Konserter i Vårby Gårds kyrka

Kommande konserter och musik i Vårby Gårds kyrka, Sankt Mikaels församling.

Bibelstudium

Öppna Bibeln – upptäck ditt liv i den Stora berättelsen – det är temat för våra bibelstudier. Vi läser, lyssnar och har ett öppet samtal med högt i tak.

Välkommen till en öppen samtalsgrupp i Vårby Gårds kyrka

Välkommen till en öppen samtalsgrupp där vi delar tankar kring tro och liv, med utgångpunkt från frälsarkransen.

Oasen i Vårby Gårds kyrka

Musik, bön och eftertanke med gemenskap och mat på torsdagar.

Stöd och hjälp - diakoni i Svenska kyrkan i Huddinge

Det finns många tillfällen i livet när vi behöver någon att prata med. Just nu kanske du bär på en oro eller ensamhet. Kanske behöver du dela tankar med någon – att finna tröst och hopp i ett enskilt samtal.