Foto: Magnus Aronson IKON

Det händer i församlingarna

I kyrkan finns många möjligheter att få nya vänner, prova på något nytt eller fortsätta med något som du älskar att göra.

Närbild på en ljusgul genomskinlig julgranskula i en gran. B

Terminsprogram

Kika gärna i våra terminsprogram för våra fyra församlingar.

En flicka har en fjäril målad i ansiktet. Hon håller upp en gubbe gjord av piprensare.

Barn & ungdom i Svenska kyrkan i Huddinge

Vår barnverksamhet är bred och uppskattad. Här är såväl bebisar som större barn lika välkomna!

Musik i Svenska kyrkan i Huddinge

Musiken har en central roll i kyrkan. I församlingarna erbjuds ett rikt musikutbud med konserter, musikgudstjänster och körer för olika åldrar. Just nu är det dock uppehåll i alla våra verksamheter.

Aktiviteter för vuxna

I Svenska kyrkan i Huddinge finns det något för dig vem du än är. Möten med nya eller bekanta människor, tid för vila och reflektion, tid för kulturella upplevelser, tröst när livet känns tungt. Varmt välkommen!

När du behöver extra stöd

Svenska kyrkan i Huddinge finns även på häkten, kriminalvårdsanstalter samt på sjukhusen. Läs mer om hur vi arbetar för människor som kan befinna sig i svåra situationer.