KONFA 2021/2022 – anmälan är öppen

Funderar du på om du ska konfirmera dig? Välkommen att anmäla dig till våra läger och grupper här på webben.

Funderar du på om du ska konfirmera dig? Du är inte ensam. Varje år konfirmerar sig drygt 30 000 ungdomar i Sverige. Konfirmationen handlar om att lära känna den kristna tron men också om att ha roligt och att träffa nya kompisar. Här kan du läsa om våra olika alternativ i Huddinge. Anmälan är nu öppen här på webben.

Flera alternativ – välj själv!

Konfaläger & konfa i stan

Det kan vara pirrigt att åka i väg på läger. Så är det för de allra flesta – men efter någon timme börjar det släppa. Och när lägret är över vill du inte åka hem och du kan inte förstå hur ditt liv var innan du åkte! Vi har alternativ både i Sverige och utomlands, med allt ifrån storslagna fjälltrakter till italienska klostermiljöer. Vi har läger sommar, höst, vinter som vår. Det finns även ett alternativ för dig som är mellan 16 och 19 år, 16plus, som tågluffar till Köpenhamn.

Du behöver inte resa för att utvecklas och lära dig nya saker om dig själv och andra. Huddingegruppen är alternativet för dig som föredrar en “konfa i stan”.

I Stockholms stift är du också välkommen att delta i Gålölägret 2022, ett läger som gör det möjligt för ungdomar med och utan behov av särskilt stöd att få mötas och lära känna varandra. Lägret arrangeras av Högalids församling. Läs mer på:
www.svenskakyrkan.se/hogalid/galolagret

Alla våra alternativ är gratis!

Konfirmationstiden kan se ut på olika sätt och här hittar du information om alternativen i Huddinge. Alla konfirmationsalternativ är gratis och det spelar ingen roll var du bor, du väljer fritt var du vill konfirmera dig. Alla resor sker i enlighet med Svenska kyrkan i Huddinges hållbarhetsperspektiv och alltid med konfirmandernas bästa i fokus. Alla alternativ är flygfria. Vi åker tåg eller buss – för miljön!

Huddingegruppen 2021/2022

Nu till hösten börjar konfirmationsalternativet Huddingegruppen. Vi kommer att göra roliga saker tillsammans – som att åka till Vaxholm för att köra fångarna på fortet, göra utflykter i naturen och prova på att klättra i en klätterhall.

Kreativ-Konfa 2021/2022

Det här är konfirmandalternativet där du får vara kreativ, ge till andra och få mycket roliga saker med dig. Vi ses under hösten i Flemingsbergs kyrka och firar jullovet med läger i Rättvik i Dalarna.

Skidkonfirmation 2021/2022

På detta alternativ åker vi skidor, pratar om livets frågor, leker, tävlar, prövar tanken och tron på Gud, firar gudstjänster och lär känna nya människor med mera – sådant som man gör under konfirmandtiden!

Konfaläger i Ottsjö 2021/2022

Under åtta härliga dagar får du möjlighet att vandra och upptäcka dig själv och Gud i fjällvärldens vackra miljö. Vi mixar vandringar med upplevelser och lek.

Bommersvik 2021/2022

Den här gruppen passar dig som vill ses och hänga en kväll i månaden och sedan åka på sommarläger. Vi börjar med att träffas i Segeltorps kyrka på torsdagar.

FULLBOKAT – Paris-London 2021/2022

Tillsammans åker vi till London, via Paris. Mötet med de två största metropolerna i Europa ger plats för både frågor om livet och egen tid att uppleva städernas puls.

FULLBOKAT – Påsk i italienska Assisi 2021/2022

Vi möter våren i Italien! Den helige Franciskus möte med de sjuka och utsatta satte igång stora förändringar i hans liv – och så småningom förändrade hans livsval världen.

Konfa 16plus

Är du 16–19 år och vill konfirmera dig är det här gruppen för dig! Vi träffas under våren 2022 i Flemingsbergs kyrka och avslutar med en tågluff till Köpenhamn.