Meny

Konfirmation i Huddinge

Funderar du på om du ska konfirmeras? Då är du inte ensam. Varje år konfirmeras drygt 30 000 ungdomar i Sverige.

Konfirmationen handlar om att lära känna den kristna tron men, såklart, också om att ha roligt och att träffa nya kompisar. Det är ett tillfälle att prata om stora och spännande frågor: Vad har Gud med mig att göra? Hur är jag en bra medmänniska? Behövs Jesus?

Konfirmationstiden kan se ut på olika sätt och här hittar du information om konfirmationsalternativen som finns i Huddinge. Alla våra alternativ är gratis och sker i enlighet med Svenska kyrkan i Huddinges hållbarhetsperspektiv och alltid med konfirmandernas bästa i fokus, enligt barnkonventionen. 

Konfaalternativen för höstterminen 2020 och vårterminen 2021 kommer att släppas 1 september och då öppnar även anmälan. Att vi gör det då och inte i maj som vi brukar beror på att vi så länge vi kan vill avvakta och se hur corona-krisen kommer att påverka våra alternativ. Så håll ut och hoppas vi ses!

Alla alternativ är fullbokade eller startade för säsongen 19/20. Många alternativ påverkas av corona-krisen. Vi reser självklart inte just nu och försöker hitta nya möjligheter och lösningar för att ge er ett så bra konfirmationsalternativ som möjligt.