Foto: PMB Media & Design

Öppen diakonimottagning

Svenska kyrkan i Huddinge har öppna diakonimottagningar dit du kan komma och prata med en diakon utan tidsbokning för kortare ärenden.

På Svenska kyrkan i Huddinges öppna diakonimottagningar får du träffa en diakon utan tidsbokning för kortare ärenden. Nedan ser du våra öppna mottagningar.

Har du ett längre ärende eller vill träffa en diakon för ett längre enskilt samtal kan du ringa och boka en tid. Här hittar du kontaktuppgifter till våra diakoner:  https://admin.svenskakyrkan.se/huddinge/kontakta-en-diakon

Öppna mottagningar:

Huddinge församling
Matkassar delas ut på torsdagar kl. 10.00-12.00 i Prästgården. I sommar är det frukost i Prästgården på torsdagar kl. 10.00-12.00, den pågår 24/6-19/8. Frukosten kostar ingenting. Adress till Prästgården: Kommunlvägen 29. Behöver du prata med en diakon så kontakta diakon Åsa Nilsson på tel. 08-588 697 76.

Flemingsbergs församling

Tisdagar och torsdagar klockan 09.30-11.00.
Här finns möjlighet till samtal och rådgivning med diakon.
Flemingsbergs kyrka, Diagnosvägen 14-16, Huddinge

Sankt Mikaels församling
Den öppna mottagningen är tillfälligt stängd. Samtal och rådgivning med diakon sker efter tidsbokning. Klicka här för kontaktuppgifter.
Vårby Gårds kyrka, port två. Vårby allé 5.

Trångsund Skogås församling
Måndagar och onsdagar klockan 10.00-12.00 i Mariakyrkan.
Här finns möjlighet till samtal och rådgivning med diakon.
Skogåstorget 10, i Skogås.