Foto: PMB Media & Design

Öppen diakonimottagning

Svenska kyrkan i Huddinge har öppna diakonimottagningar dit du kan komma och prata med en diakon utan tidsbokning för kortare ärenden.

På Svenska kyrkan i Huddinges öppna diakonimottagningar får du träffa en diakon utan tidsbokning för kortare ärenden. Nedan ser du våra öppna mottagningar.

Har du ett längre ärende eller vill träffa en diakon för ett längre enskilt samtal kan du ringa och boka en tid. Här hittar du kontaktuppgifter till våra diakoner:  https://admin.svenskakyrkan.se/huddinge/kontakta-en-diakon

Öppna mottagningar:

Huddinge församling
Matkassar delas ut på torsdagar kl. 09.00-11.00 i Prästgården i samband med den diakonala frukosten. Det är diakonal i Prästgården på torsdagar kl. 09.00-11.00. Frukosten kostar ingenting.

På grund av rådande restriktioner och smittoläget så har vi just nu två sittningar på frukosten. Välkommen kl. 09.00 eller kl. 10.00.

Adress till Prästgården: Kommunlvägen 29. Behöver du prata med en diakon så kontakta diakon Åsa Nilsson på tel. 08-588 697 76.

Flemingsbergs församling
Tisdagar och torsdagar kl 09:30–11:00.
Öppen mottagning med möjlighet till samtal och själavård, råd och stöd i ekonomi eller andra frågor samt hjälp med kontakter med andra instanser i samhället. Plats: Flemingsbergs kyrka, Diagnosvägen 14-16, Huddinge.

Sankt Mikaels församling
Vårby Gårds kyrka
Måndagar kl 13:00–15:00. Möjlighet till samtal och rådgivning med diakon. Plats: Vårby Gårds kyrka, port två. Vårby allé 5.

Segeltorps kyrka
Tisdagar (jämna veckor) kl 13:00–15:00, onsdagar 13:30– 16:30, torsdagar 13:00–18:00 och fredagar 09:00–12:00. Möjlighet till samtal med präst, diakon eller pedagog. Kanske klurar du på något eller vill bara prata? Vi delar tankar i stort som smått. Plats: Mikaelsrummet i Segeltorps kyrka.

Trångsund Skogås församling
Måndagar och onsdagar klockan 10.00-12.00 i Mariakyrkan.
Här finns möjlighet till samtal och rådgivning med diakon.
Skogåstorget 10, i Skogås.