Foto: PMB Media & Design

Öppen diakonimottagning

Svenska kyrkan i Huddinge har öppna diakonimottagningar dit du kan komma och prata med en diakon utan tidsbokning för kortare ärenden.

På Svenska kyrkan i Huddinges öppna diakonimottagningar får du träffa en diakon utan tidsbokning för kortare ärenden. Nedan ser du våra öppna mottagningar.

Har du ett längre ärende eller vill träffa en diakon för ett längre enskilt samtal kan du ringa och boka en tid. Här hittar du kontaktuppgifter till våra diakoner:  https://admin.svenskakyrkan.se/huddinge/kontakta-en-diakon

Öppna mottagningar:

Huddinge församling
Matkassar delas ut på torsdagar kl. 10.00-12.00 i Prästgården i samband med den diakonala frukosten. Det är diakonal frukost utomhus i Prästgården på torsdagar kl. 10.00-12.00. Frukosten kostar ingenting. Adress till Prästgården: Kommunlvägen 29. Behöver du prata med en diakon så kontakta diakon Åsa Nilsson på tel. 08-588 697 76.

Flemingsbergs församling

Tisdagar och torsdagar kl 09:30–11:00.
Öppen mottagning med möjlighet till samtal och själavård, råd och stöd i ekonomi eller andra frågor samt hjälp med kontakter med andra instanser i samhället.
Flemingsbergs kyrka, Diagnosvägen 14-16, Huddinge.

Sankt Mikaels församling
Den öppna diakonimottagningen öppnar igen den 6 september 2021.
Måndagar kl 13:00–15:00. Möjlighet till samtal och rådgivning med diakon.
Vårby Gårds kyrka, port två. Vårby allé 5.

Trångsund Skogås församling
Måndagar och onsdagar klockan 10.00-12.00 i Mariakyrkan.
Här finns möjlighet till samtal och rådgivning med diakon.
Skogåstorget 10, i Skogås.