Foto: Joakim Carlström /Ikon

Öppen diakonimottagning

Svenska kyrkan i Huddinge har öppna diakonimottagningar dit du kan komma och prata med en diakon utan tidsbokning för kortare ärenden.

På Svenska kyrkan i Huddinges öppna diakonimottagningar får du träffa en diakon utan tidsbokning för kortare ärenden. Nedan ser du våra öppna mottagningar.

Har du ett längre ärende eller vill träffa en diakon för ett längre enskilt samtal kan du ringa och boka en tid. Här hittar du kontaktuppgifter till våra diakoner:  https://admin.svenskakyrkan.se/huddinge/kontakta-en-diakon

Öppna mottagningar:

Huddinge församling
Det är öppen diakonal mottagning på onsdagar kl. 09.00-12.00 i Mötesplats Klockargården, ingång B (Kommunalvägen 21). Om du behöver råd och stöd finns diakoner på plats. Du kan också boka tid för samtal och själavård. Du är alltid välkommen! 

Det är diakonal frukost i Prästgården på torsdagar kl. 09.00-11.00. Frukosten kostar ingenting. Adress till Prästgården: Kommunlvägen 29.

Flemingsbergs församling
Tisdagar och torsdagar kl 09:30–11:00.
Öppen mottagning med möjlighet till samtal och själavård, råd och stöd i ekonomi eller andra frågor samt hjälp med kontakter med andra instanser i samhället. Plats: Flemingsbergs kyrka, Diagnosvägen 14-16, Huddinge.

Sankt Mikaels församling
Vårby Gårds kyrka
Torsdagar kl 9:00–11:00. Möjlighet till samtal och rådgivning med diakon eller präst. Plats: Vårby Gårds kyrka, port två. Vårby allé 5.

Trångsund Skogås församling
Måndagar och onsdagar klockan 10.00-12.00 i Mariakyrkan.
Här finns möjlighet till samtal och rådgivning med diakon.
Skogåstorget 10, i Skogås.