En ung tjej sitter utomhus och skrattar. En kille står bakom henne och viker sig av skratt.
Foto: Camilla Cherry /Ikon

Ungdomsgrupp 13+ i Skogås

Varje torsdag 18:30-21.00 träffas vi i ungdomslokalen i Mariakyrkan i Skogås och myser. Ingen anmälan, ingen kostnad - bara en plats där det är tillåtet att snacka om allt mellan himmel och jord.

Första träff blir 25 januari 2024. Välkommen!

Torsdagar 19.00–21.00, Mariakyrkans ungdomslokal

Varje torsdag träffas vi i ungdomslokalen och myser. Ingen anmälan, ingen kostnad – bara en plats där det är tillåtet att snacka om allt mellan himmel och jord, spela spel, pingis eller musik, fika och fira andakt. Här finns plats för dig! 

I ungdomsgruppen får du möta många konfirmander och ungdomsledare. Kanske blir du själv sugen på konfirmation eller ledarutbildning? 

Från 16:30-18:00 äter många av oss middag i Café Maria - det kostar bara 60 kr. 18:00 är det en kort mässa för den som vill, det brukar vara en fin och lugn start på en härlig kväll tillsammans. 

En grupp ungdomar håller om varandra i en ring.

Ledarutbildning i Mariakyrkan Skogås

Ledarutbildning - en bra chans! Är du konfirmerad? Vill du hitta nya kompisar eller kanske fortsätta vara med andra från ditt läger? Lära dig om allt från hur du talar i en mikrofon till hur du leder en lek eller genomför ett drama? Då är ledarutbildningen något för dig!

Konfa i Huddinge

Funderar du på om du ska konfirmera dig? Välkommen att läsa mer och anmäla dig till våra läger och grupper här på webben.