Juniorerna i Mariakyrkan i Skogås

Juniorerna är en grupp för barn i åk 3-6. Vi samtalar, funderar och skapar i bild och form. Juniorerna träffas tisdagar 16.00-17.30 i Mariakyrkan i Skogås.

Kom och häng med oss i Mariakyrkan! Juniorer är en grupp för dig i årskurs 3-6. Här tar vi upp frågor som känns viktiga för oss här och nu och lyssnar på varandra. Varje gång inleds med en berättelse, sedan väljer vi mellan olika former av skapande - lera, trä, tyg – eller om man helst bara vill hänga med varandra. 

I Juniorerna får barnen samtala, leka, pyssla, bara hänga, och fira andakt tillsammans med sina kompisar för att lära känna sig själv, varandra och Gud lite bättre. 

Med jämnåriga kompisar får barnen möjlighet att fråga och fundera utifrån bibelberättelser, och på så vis lära sig mer om bibelns budskap om allas lika värde och att varje människa är unik och älskad.

Att delta i Juniorerna är helt gratis och barnen bjuds även på mellanmål. Välkommen att prova på! 

Juniorerna leds av Sara Johansson präst, Lovisa Skogsberg, ideell församlingspedagog. Vi utgår från bibelns berättelser enligt metodiken Godly play.

Anmälan via formuläret nedan. 

Här kan du anmäla ditt barn till Juniorerna i Mariakyrkan! Uppgifterna hanteras endast i samband med gruppens verksamhet, och mer information ges vid första besöket. Välkommen tisdagar 16:00!

Foto: Sara Johansson