Tomtberga kapell - Huddinge församling

Tomtberga kapell ligger på en liten kulle och omges av många höga träd. Det är en vitputsad byggnad med spåntäckt sadeltak. Inredningen är mycket enkel. Kapellet används vid dop-, vigsel- och begravningsgudstjänster och även vid borgerliga begravningar.

Fakta om Tomtberga kapell

Besöksadress: Kyrkogårdsvägen 3-5, Huddinge
35 sittplatser, orgel finns. Bårtäcke för begravning finns.
Öppettider: Kapellet är öppet endast vid förrättningar.
Tillgänglighetsanpassat: Tillgänglighetshiss till toalett i källaren
Besöksadress: Kyrkogårdsvägen 3–5, Tomtberga kyrkogård (Klockargården-reception, Kommunalvägen 21)
Telefon: 08-588 697 00
Klockargårdens reception är öppen: Sept-april Må-tors 9-16.30, fre 9-14.30. Maj-augusti må-tors 9-15.30, fre 9-14.30. Lunchstängt 12-13.
E-post: huddinge.forsamling@svenskakyrkan.se eller hkgf@svenskakyrkan.se

Titta in i tomtberga kapell med panoramabilder

Letar du efter rätt kyrka för vigseln eller är du intresserad av att studera kyrkorummet närmare? Med panoramabilder kan du se dig omkring och zooma in detaljer som annars är svåra att se. Klicka här för att titta in i Tomtberga kapell med panoramabilder.