Konserter och musik i Sankt Mikaels församling

Program för Segeltorps och Vårby Gårds kyrkor november–december 2021.

Musik i Advent & Jul 2021

Vårby Gårds kyrka

Lördag 27 november 16:00
Vi sjunger in advent. Kyrkokören och Diskantkören tillsammans med instrumentalensemble och solister under ledning av Peter Nätterlund.

Måndag 13 december 19:00
Luciahögtid. Luciafirande med barnkörerna under ledning av Peter Nätterlund.

Lördag 18 december 16:00
Julkonsert. Instrumentalensemble, Capellakören, Kyrkokören och Rutger Åsheim, baryton, under ledning av Peter Nätterlund och Elisabeth Rünell. Vi sjunger in julen. Gammalt välkänt möter nya tongångar. Obs! Max 100 besökare.

Lördag 25 december 11:00
Julens sånger och psalmer. Gudstjänst med julens sånger och psalmer under ledning av Peter Nätterlund och Elisabeth Rünell.

Segeltorps kyrka

Söndag 28 november 16:00
Adventsmässa. Diskantkören, Capellakören och trumpeter under ledning av Elisabeth Rünell. B. Nyberg, präst.

Torsdag 9 december 18:00
Luciatåg. Övning 16:30 för alla som vill vara med (från 3 år och uppåt). Under ledning av Elisabeth Rünell. Vid frågor kontakta elisabeth.runell@svenskakyrkan.se eller 070-162 98 83.

Söndag 19 december 16:00
Julkonsert. Vi sjunger in julen! Instrumentalensemble, Capellakören, Kyrkokören och Rutger Åsheim, baryton, under ledning av Peter Nätterlund och Elisabeth Rünell. Obs! Max 100 besökare.

Fredag 24 december 23:00
Midnattsmässa. Vi firar in julnatten och njuter av våra kära julsånger. Med Paula Hoffman, mezzosopran och Elisabeth Rünell, organist/sopran. H. Törling, präst.