Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

En blandad repertoar - från Ave Maria till Have Yourself a Merry Little Christmas - som garanterat ger julstämning!

Julkonsert med Boo kammarkör

Den 13 december firar vi traditionsenligt Lucia i Boo kyrka. I år har vi två konserter, en kl 18.00 och en kl 19.30.

Luciakonserter

Varmt välkomna till Himmel och julgröt,

Himmel och julgröt

Varmt välkomna till Himmel och julgröt, Småbarnsverksamhetens julavslutning fredag 13 december. Klicka här för att läsa mer.

Miljontals flickor världen över lever under förtryck och utsätts för hot, våld och övergrepp - bara för att de är flickor. Det kan vi aldrig acceptera. Ta ställning för alla människors lika värde.

För alla flickors rätt till ett värdigt liv