Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Välkommen till en endagsretreat i ignatiansk anda. En dag för stillhet och eftertanke, med bibelmeditation och möjlighet till personlig vägledning. Klicka här för att läsa mer.

Endagsretreat

En barnkörkonsert med svängiga låtar och fyndiga texter i Boo kyrka lördag 10 mars. Klicka här för att läsa mer.

Drömljus med Dan Bornemark