Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

TACK!

Vi vill rikta ett stort tack för det utmärkta samarbetet och de gåvor vi har fått under 2020 till: Willys Orminge, Coop Orminge, Carolines kök, Saltsjö-Boo samt företaget Loviseberg Råsaft.

Boka dop eller vigsel på webben!

Nu är det möjligt att boka dop eller vigsel direkt på vår hemsida. Välj Boo kyrka eller Boo kapell och/eller datum för att få upp lediga tider i kalendern. Syns det inga tider i kalendern beror det på att vigseltiderna redan är bokade.  Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. När bokningen inkommit till oss, gör vi en avstämning innan vi skickar ut en definitiv bekräftelse.

För att boka dop, klicka här!

För att boka vigsel, klicka här!

teckning av Boo kyrka

Boo kyrka håller öppet

På grund av gällande restriktioner kan vi inte bjuda in till konserter och gudstjänster som vanligt men vi firar digitala gudstjänster varje söndag kl.11.00. Boo kyrka håller öppet för bön och ljuständning.

Kyrkans hus, Omringe centrum

Aktuellt läge hos oss

Med anledning av coronavirusets spridning firar vi inte gemensamma gudstjänster. Vissa av våra verksamheter är inställda. Här hittar du aktuell information om hur våra mötesplatser och verksamheter påverkas.

Ibland kan livet vara svårt att överblicka och greppa. I denna digitala samtalsgrupp blir frälsarkransen en hjälp i vår väg att närma oss livets stora frågor och röra vid dess innersta. Klicka här för att läsa mer om gruppen.

Pärlor för livet

Behöver du hjälp med praktiska saker som matinköp eller att hämta medicin? Eller bara någon att prata med när dagarna känns långa och enformiga? Här får du mer information om hur vi kan hjälpa dig eller en anhörig!

Vi finns här för dig

Just nu kan livets funderingar göra sig extra påminda. Hos oss finns det någon som lyssnar. Ta kontakt med våra präster eller diakoner. Med dem kan du prata om ensamhet, oro, relationer, sorg, tro eller något annat som du bär på - stort som smått. Den du pratar med har tystnadsplikt. Du är varmt välkommen att kontakta oss via telefon. Ring vår växel på 08-747 66 00 och be att få tala med en präst eller diakon.

Samtal och stöd via telefon

Röstande i en vallokal 2017. En mamma röstar i valbåset omgiven av tre barn.

Ställ upp i kyrkovalet

Vill du vara med och göra skillnad? Då kan uppdraget som förtroendevald i Svenska kyrkan vara något för dig! Här får du veta hur du gör för att ställa upp i kyrkovalet.