Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Säsongsanställning 100%. Klicka här för att läsa mer om tjänsterna.

Vi söker två trädgårds/kyrkogårdsarbetare

Säsongsanställning 100%. Klicka här för att läsa mer om tjänsterna.

Vill du vara med i arbetet att utveckla Boo församling för framtiden? Hos oss finns nu en riktigt spännande prästtjänst ledig! Klicka här för att läsa mer.

Vi söker en präst!