Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

När man är ensam vuxen i ett hushåll och alltid är den som ska laga mat, vika tvätt, hämta i skolan, få ekonomin att gå ihop och hålla koll på friluftsdagar, så är det tacksamt med lite andrum. I gruppen Enastående föräldrar finns det utrymmet. Välkommen!

Enastående föräldrar

Projektkör för alla från 18 år. I denna kör är alla välkomna, oavsett tidigare körvana.  Deltagandet är kostnadsfritt. Välkommen! Klicka här för att läsa mer.

Projektkören

Hösten 2019 innebär en nystart för Boo Kammarkör. Nu söker vi erfarna och drivna sångare med god notläsningsförmåga, omfång och gehör till alla stämmor. Gundega Novotny tar över som körledare och här finns stor möjlighet att vara med att forma kören inför framtiden. Välkommen att höra av dig för att boka tid för en provsjungning. Klicka här för att läsa mer.

Boo Kammarkör