Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Varmt välkommen till två varma och stämningsfulla luciakonserter med Boo kammarkör, Cantiga och Septimen. Onsdag 13 dec. Klicka här för att läsa mer.

Luciakonsert

Varmt välkommen till julens konserter i Boo församling. Klicka här för att läsa mer.

Julens konserter