Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Digital gudstjänst 28 februari 2021

teckning av Boo kyrka

Boo kyrka håller öppet

På grund av gällande restriktioner kan vi inte bjuda in till konserter och gudstjänster som vanligt men vi firar digitala gudstjänster varje söndag kl.11.00 här på vår hemsida, Facebook och Youtube. Boo kyrka håller öppet för bön och ljuständning.

Under årets fasteinsamling till Act Svenska kyrkan har våra präster en utmaning till sina församlingsbor!

Anta utmaningen - Doppa prästerna!

Start torsdag 11/3 kl 10 utanför Kyrkans hus, Orminge C.

Barnvagnspromenader

Start torsdag 11/3 kl 10 utanför Kyrkans hus, Orminge C. Vi går en ca 45 minuters promenad i närområdet tillsammans. Vi håller noggrant avstånd till varandra under promenaden. Om vi blir många delar vi upp oss på lämpligt sätt. Kläder för väder och ingen anmälan behövs!

Livet är värt att utforska! Nu kan du gå Alphakursen hemma från soffan. Alpha är en plats där människor kan koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet. Välkommen på introduktionskväll onsdag 10 mars kl. 19.00 via videolänk. Klicka här för att läsa mer.

Gå en Alphakurs online

För dig som mist en vän eller närstående. Denna grupp vänder sig till dig som mist en vuxen nära anhörig. I gruppen ges möjlig­het att dela tankar och erfarenheter med andra i en liknande situation. Tillsammans hjälper vi varandra en bit på vägen. Klicka här för att läsa mer.

Digital sorgestödsgrupp

Var med och påverka!

Kyrkovalet 2021

Var med och påverka!

Behöver du hjälp med praktiska saker som matinköp eller att hämta medicin? Eller bara någon att prata med när dagarna känns långa och enformiga? Här får du mer information om hur vi kan hjälpa dig eller en anhörig!

Vi finns här för dig