Boo församling

Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Julens kalender

Välkommen till en stunds stillhet i julstöket. Här har vi samlat julens alla aktiviteter. Från första advent fram till trettondag jul. Varmt välkommen att fira julen tillsammans med oss! Klicka här för att läsa mer.

Covidrestriktioner under advent & jul

Vi har inga evenemang med fler än 100 deltagare. De nya restriktionerna om covidpass kommer därför i nuläget inte beröra oss. Läs mer här

Adventskaffe i Café Brunnen

Varmt välkomna på adventskaffe med saffransbröd och mjuk pepparkaka för 25 kr på torsdagar kl 14-16. Det finns även julpyssel för både små och stora.

Förberedelser inför kyliga temperaturer

Från 8 november är bevattningen avstängd på Boo kyrkogård.

Vi finns här

Nu i juletid kan livets funderingar göra sig extra påminda. Vill du ha någon att prata med? Läs mer om hur du kontaktar oss här.

En alternativ adventskalender

Använd adventstiden till att ge både dig själv och andra en stunds närvaro och julglädje. Ge och ta emot med hjälp av vår alternativa adventskalender. Se och ladda hem din egen adventskalender här.

Gemenskap i julstugan

På julafton står dörren öppen i Kyrkans hus för den som vill fira jul tillsammans med andra. Ingen kostnad. Klicka här för att läsa mer.

Skänk en julgåva

till den som vanligtvis väldigt lite kan få. Vi möter många barnfamiljer som har det svårt att få pengarna att räcka till. Vi vet samtidigt att det finns en stor vilja att hjälpa till. Under julen kan du bidra med en julgåva som vi förmedlar till de som verkligen behöver. Läs mer om hur du kan bli ett barns julhjälte här.

Himmel och Julmys

Den 10 december 10.30 är det dags för Himmel och Julmys, varmt välkomna på en gudstjänst för barnfamiljer

Boo kyrka rustas för 100-årsjubileum

Boo kyrka invigdes 1923 och nu närmar sig 100-årsjubileet. Inför firandet får kyrkan en välbehövlig renovering och rustas för framtiden. Renoveringen kommer pågå från 1 september 2021 till och med sommaren 2023. Klicka här för att läsa mer om renoveringen.

Infoträff: Barn i sorg

Informationsträff inför sorgegrupp för barn. 7 december kl 18.30 i Forumkyrkan.