Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Kyrkans hus, Omringe centrum

Aktuellt läge i Boo församling

Med anledning av coronavirusets spridning firar vi inte gemensamma gudstjänster. Vissa av våra verksamheter är inställda. Här hittar du aktuell information om hur våra mötesplatser och verksamheter påverkas.

Välkommen att fira julen tillsammans med oss, digitalt!

Julens konserter och gudstjänster- digitalt

För många är det tradition att gå i kyrkan i advent och jul. Att höra den välkända berättelsen om Jesu födelse, att sjunga med i älskade psalmer, att njuta av atmosfären och julstämningen. I år ser julens firande litet annorlunda ut. På grund av gällande restriktioner kommer vi inte att kunna bjuda in till konserter och gudstjänster den närmaste tiden. Fram till den 22/12 finns möjlighet att delta på gudstjänster digitalt. Vi återkommer så snart vi har mer information om julens gudstjänster och konserter. Välkommen att fira julen tillsammans med oss, digitalt!

Just nu kan livets funderingar göra sig extra påminda. Hos oss finns det någon som lyssnar. Ta kontakt med våra präster eller diakoner. Med dem kan du prata om ensamhet, oro, relationer, sorg, tro eller något annat som du bär på - stort som smått. Den du pratar med har tystnadsplikt. Du är varmt välkommen att kontakta oss via telefon. Ring vår växel på 08-747 66 00 och be att få tala med en präst eller diakon.

Samtal och stöd via telefon

Öppen kyrkhörna i Kyrkans hus

för stillhet och samtal. Välkommen in till Mariasalen i Kyrkans hus för att tända ett ljus eller för en stunds stillhet. Präst, diakon eller diakoni­assistent finns på plats om du vill prata med någon. Öppettider fram till v.51. Måndagar & tisdagar kl 12.00-14.00. Torsdagar kl 16.00-18.00 Max 8 personer får vistas i lokalen samtidigt. Vi följer rådande restriktioner och riktlinher.

om något som tynger dig. Anmäl dig till Annika Almström, präst:
08- 747 69 05, annika.almstrom@svenskakyrkan.se

Walk and talk

Vill du prata med någon? Då är du varmt välkommen att gå en promenad med oss. Du promenerar själv med en präst, diakon eller diakoniassistent. Under promenaden kan du prata om vardagens viktiga och oviktiga problem eller om något som tynger dig. Anmäl dig till Annika Almström, präst: 08- 747 69 05, annika.almstrom@svenskakyrkan.se

Behöver du hjälp med praktiska saker som matinköp eller att hämta medicin? Eller bara någon att prata med när dagarna känns långa och enformiga? Här får du mer information om hur vi kan hjälpa dig eller en anhörig!

Vi vill finnas här för dig

Röstande i en vallokal 2017. En mamma röstar i valbåset omgiven av tre barn.

Ställ upp i kyrkovalet

Vill du vara med och göra skillnad? Då kan uppdraget som förtroendevald i Svenska kyrkan vara något för dig! Här får du veta hur du gör för att ställa upp i kyrkovalet.