Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Boo Kammarkör i unikt musikaliskt möte med Sveriges jazzelit. Klicka här för att läsa mer.

Julkonsert med stjärnglans

Missa inte den starka föreläsningen Livslögnen. En kväll om alkohol, narkotika, dopning och tobak med Rickard Karlsson. Ingen lämnas oberörd. 20 nov i Kyrkans hus. Klicka här för att läsa mer.

Livslögnen