Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Livet är värt att utforska! Alphakursen är en plats där människor kan koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet. Välkommen på introduktionskväll onsdagen 14 februari! Klicka här för att läsa mer.

Alphakurs i Boo församling

Missa inte den starka föreläsningen Livslögnen. En kväll om alkohol, narkotika, dopning och tobak med Rickard Karlsson. Ingen lämnas oberörd. 29 januari i Kyrkans hus. Klicka här för att läsa mer.

Livslögnen