Boo församling

Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Boo kyrka rustas för 100-årsjubileum

Boo kyrka invigdes 1923 och nu närmar sig 100-årsjubileet. Inför firandet får kyrkan en välbehövlig renovering och rustas för framtiden. Renoveringen kommer pågå från 1 september 2021 till och med sommaren 2023. Klicka här för att läsa mer om renoveringen.

Allhelgonahelgen i Boo

Boo kyrka renoveras men kyrkogården kommer hålla öppet som vanligt under allhelgona. Minnesgudstjänsterna hålls i Duvan som ligger intill Boo kyrka. Klicka här för att läsa mer

Konserter för Världens Barn

Välkommen till konserter med våra fantastiska barnkörer och musiker 18 och 20:e oktober! Under konserten samlar vi in pengar som oavkortat går till Världens barn, Radiohjälpen. Fri entré men biljett behövs! Klicka här för att läsa mer.

Seasons of Love med BOO POP

En konsert för alla sinnen om kärlekens nyanser och skiftningar söndagen den 24 oktober kl 18. Läs mer och boka dina biljetter här.

Himmel & Pannkaka

Den 24 september 10.30 är det dags för höstens första Himmel och Pannkaka, varmt välkomna på en gudstjänst för barnfamiljer som avslutas med pannkakslunch!

Minneskonsert med Boo kammarkör

Söndag den 7 november kl 18 i Duvan framförs minneskonserten Requiem av Ivar Widéen. Läs mer och boka din biljett här!

Taizémässa

Välkommen till en Taizémässa den 31 oktober kl 16 i Kyrkans hus. Vi fyller Kyrkans hus med levande ljus och stämmer in i de traditionella Taizésångerna. Läs mer här!

En föreläsning om alkohol, narkotika och tobak

Du som anhörig till tonåringar! Missa inte den starka föreläsningen Livslögnen som går hela sju gånger under höstterminen. En kväll om alkohol, narkotika, dopning och tobak med Rickard Karlsson. Ingen lämnas oberörd. Välkommen!

Må bra - gruppen

En promenadgrupp på torsdagar kl 10-11.30 för dig som uppskattar rörelse, frisk luft och gemenskap.

Andakt med soppa

Tisdagar klockan 11.45 börjar andakten och därefter serveras soppa. Detta hette tidigare "tisdagssoppan"