Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

Tyvärr behöver vi meddela att söndagens (5 februari) Sinnesrogudstjänst är inställd, ni är däremot varmt välkomna på vårens andra tillfällen
Söndag 5 mars kl. 18:00
Söndag 2 april kl. 18:00
Söndag 7 maj kl. 18:00

Ledig tjänst hos Boo församling

Vi söker en trädgårds/kyrkogårdsarbetare

Säsongsanställning 100%. Klicka här för att läsa mer om tjänsten.

Våren 2023

Den samiska flaggan vajar bredvid Svenska kyrkans.

Samernas nationaldag

Boo församling hissar den samiska flaggan för att uppmärksamma Samernas nationaldag den 6 februari

Alphakurs hos Boo församling

Livet är värt att utforska! Alphakursen är en plats där människor kan dela tankar och utforska meningen med livet. Detta är en kurs för dig som vill upptäcka vad kristendomen handlar om. introduktionskväll onsdag 8/3 kl 18.30- 20.30 i Kyrkans hus, orminge c

Lördagsfilm i vår

Den 11 februari kl 14 är ni välkomna att tillsammans med oss se en film med livsåskådningstema och vi inbjuder till samtal över en fika efteråt för den som vill.

Språkcafé/language café

New in Sweden? Come and meet our volunteers and practice Swedish, talk and socialize. Click here for more information. Start 2023: 12/1

Tisdagssoppa

Välkommen att äta husmors hemlagade soppa i trevligt sällskap! Tisdagar klockan 11.45

Samtal och stöd

En präst sitter med hörlurar och pratar i mobiltelefon med bibeln uppslagen framför sig.

Behöver du någon att prata med?

Känner du oro, vill du prata om smått eller stort? Svenska kyrkan finns här för dig dygnet runt.

Närbild på knäppta händer vid en ljusbärare.

Tänd ett ljus eller be en bön

Kom till kyrkans hus eller sänd en bön via Bönewebben

Boo kyrka rustas för 100-årsjubileum

Boo kyrka invigdes 1923 och nu närmar sig 100-årsjubileet. Inför firandet får kyrkan en välbehövlig renovering och rustas för framtiden. Renoveringen kommer pågå från 1 september 2021 till och med sommaren 2023. Klicka här för att läsa mer om renoveringen.

Vad händer kring fotbollsplanerna på Ramsmora?

Uppdatering kring vad som hänt och inte hänt sedan våren 2021

Kontakta oss

Ring eller mejla oss för att boka dop, vigsel och begravning. Här hittar du telefonnummer, öppettider samt adresser till kyrkan, Kyrkans hus och kapellen.

Samtal & stöd

Oavsett livssituation så finns vi till för dig som behöver någon att tala med.

Barn och familj

Vi har verksamheter och aktiviteter för hela familjen! Klicka här för att läsa mer!

Bli medlem

Tack vare dig kan vi finnas där människor finns. Varje medlem är viktig för oss, varje krona räknas. Inte medlem ännu? Anmäl dig här!

Läs mer om dopet och boka en doptid här!

Vid dopet firar vi en människa - barn eller vuxen - som ny medlem i församlingen och den kristna gemenskapen.

interiör Boo kyrka

Våra kyrkor och lokaler

Du hittar information om våra andra lokaler här

Gudstjänster

Varje vecka firar vi flera gudstjänster i Boo församling. Välkommen att vara med i gemenskapen!

Mötesplatser

Boo församlings Kyrkans hus sjuder av verksamhet veckans alla dagar. Här finns något för alla.