Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Livet är värt att utforska! Nu kan du gå Alphakursen hemma från soffan. Alpha är en plats där människor kan koppla av, äta, dela tankar och utforska meningen med livet. Välkommen på introduktionskväll onsdag 7 oktober kl 19.00 via videolänk. Klicka här för att läsa mer.

Gå en Alphakurs online

Trubadurmässa

Bernt Törnblom, prisbelönt trubadur och Kummelnäsbo har komponerat en mässa med sånger om livet, Gud och kärleken. Språket och sångerna har ett mjukt, varmt tilltal till varje människas hjärta. 11 oktober kl.16 och kl.18 i Boo kyrka. Plats måste förbokas senast 5/10. Klicka här för att boka din plats. OBS! Platsbokningen är för tillfället stängd på grund av administrativa skäl. Välkommen att boka plats igen från och med måndag 28/9 kl 09.00.