Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Mässa med små och stora då vi firar dopet! 8 november kl 10 och kl 11 i Boo kyrka. Denna gång måste man platsboka en plats på mässan. Detta för att vi inte ska bli för många och få möjlighet att sprida ut oss. Klicka här för att anmäla dig och din familj!

Mässa med små och stora - Dopfest

Döden och döendet finns högst påtagligt i våra liv, på olika sätt, i olika tider. Hur påverkar vetskapen om att livet en dag tar slut, vårt liv och vår livsmening? I vilka skepnader kan döden visa sig mitt i livet? Är dödsångest samma sak som livsångest, eller? I denna samtalsgrupp tar vi oss an dessa frågor och många fler under fyra tillfällen. Klicka här för att läsa mer och komma till anmälan!

Döden & existensen