Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Se alla våra gudstjänster live på facebook eller direkt här nedanför.
Du behöver inte ha ett konto för att kunna ta del av inlägg.

Vid dopet firar vi en människa - barn eller vuxen - som ny medlem i församlingen och den kristna gemenskapen.

Läs mer om dopet och boka en doptid här!

Varmt välkommen till en promenad med oss på torsdagar klockan 10!

Må bra -gruppen

Varmt välkommen till en promenad med oss på torsdagar klockan 10!

Vi erbjuder Drop in-dop för dig som ännu inte är döpt, gammal som ung. Det behövs ingen förhandsbokning, det är bara att komma! Lördag 5 juni kl 11-15 i Boo kyrka. Klicka här för att läsa mer.

Drop in-dop

Den 22 maj vandrar vi från Skeviks kursgård. Du behöver riktigt bekväma och oömma skor då vi går i kuperad terräng. Packa med en liten matsäck och vatten. Varmt välkommen att vandra med! Klicka här för att läsa mer.

Pilgrimsvandring

Den 23 maj är du som är nydöpt välkommen att hämta din dopängel i Duvan

Välkommen på dopfest

Den 23 maj är du som är nydöpt välkommen att hämta din dopängel i Duvan

Den 23 maj är du som fyller 2 och 5 år inbjuden för att hämta din bibel i Duvan

Välkommen på Bibelutdelning

Den 23 maj är du som fyller 2 och 5 år inbjuden för att hämta din bibel i Duvan

Nu kör vi barnvagnspromenader på tisdagar 10.00 i Tollare,

Barnvagnspromenader

Nu kör vi barnvagnspromenader på tisdagar 10.00 i Tollare, onsdagar 13.30 i Kummelnäs och torsdagar 10.00 i Orminge. Ett jättebra tillfälle att få sällskap av andra föräldrar under promenaden och få någon att prata med. Du hittar mer information här.

teckning av Boo kyrka

Boo kyrka håller öppet

På grund av gällande restriktioner kan vi inte bjuda in till konserter och gudstjänster som vanligt men vi firar digitala gudstjänster varje söndag kl.11.00 här på vår hemsida, Facebook och Youtube. Boo kyrka håller öppet för bön och ljuständning.

Var med och påverka!

Kyrkovalet 2021