Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

År 1990 var han konsulent för orgelbygget i Boo kyrka och spelade på invigningskonserten. Efter snart 30 år kommer en av Sveriges mest aktiva konsertorganister tillbaka för en ny konsert! Söndag 17 februari kl 16.00 i Boo kyrka. Klicka här för att läsa mer.

Orgelkonsert med Hans Fagius

Behöver du ta en paus från vardagen? Längtar du efter tystnad, stillhet och meditation? Då är du varmt välkommen till vår endagsretreat. En dag för stillhet och eftertanke, med bibelmeditation och möjlighet till personlig vägledning. Klicka här för att läsa mer.

Retreat

Livslögnen

Missa inte den öppna föreläsningen Livslögnen om alkohol, narkotika, dopning och tobak med Rickard Karlsson. Måndag 18 februari kl 18-21 i Kyrkans hus, Orminge C. Fri entré! Föreläsningen riktar sig till vuxna. Klicka här för att läsa mer.

Vad tänker du på när du hör ordet gudstjänst? De allra flesta har någon slags bild av hur en gudstjänst är. Kanske stel, trist och tråkig. Kanske livgivande, fylld av mening och hopp. Är du redo att utmana den bilden? Den 17 februari kl 14.00-16.00 har du chansen. Klicka här för att läsa mer.

Mer av söndag