Foto: Karin Svensson

Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Vår & sommar i Boo församling

Odlingsgrupp i Kummelnäs

Vid Kummelnäs kapell är vi ett gäng som arbetar i och kring utemiljön för att stötta livet och mångfalden och inspirera till detsamma i närområdet. Vi träffas onsdagar kl 13-16.

Sommarkväll på innergården, Kyrkans hus

Onsdagen den 26 juni kl. 18-19.30 bjuder på grillad korv med bröd, somrig kaka och allsång. Sista anmälningsdagen är den 23 juni.

Sommarlunch

Välkommen till Kyrkans hus för att äta lunch med sommarsmaker i fokus. Varje tisdag klockan 12 mellan 18 juni och 9 juli!

Brunnen Sommarcafé

Onsdag 26 juni, onsdag 3 juli, onsdag 10 juli. Kl. 12-14 Välkommen!

Renovering av Boo kyrkmur

Under v. 25 med början den 17/6-24 påbörjas renovering av Boo kyrkmur vid Boo Kyrkväg 8.

Det fortsatta arbetet efter cyberangreppet

Information om angreppet uppdateras regelbundet på denna sida. Vid fler frågor om ”Information om personuppgiftsincident” kontakta: Erika Malmberg, 072-549 64 34, dataskyddsombud@intechrity.se

Cyberangreppet

Ideell i Boo församling

Vill du dela med dig av din tid och ditt engagemang i något som gör skillnad för dina medmänniskor och som också blir meningsfullt för dig?

Kontakta oss

Ring eller mejla oss för att boka dop, vigsel och begravning. Här hittar du telefonnummer, öppettider samt adresser till kyrkan, Kyrkans hus och kapellen.

Samtal & stöd

Oavsett livssituation så finns vi till för dig som behöver någon att tala med.

En bebis sitter i en kvinnas knä och skrattar.

Barn och familj

Vi har verksamheter och aktiviteter för hela familjen! Klicka här för att läsa mer!

Bli medlem

Tack vare dig kan vi finnas där människor finns. Varje medlem är viktig för oss, varje krona räknas. Inte medlem ännu? Anmäl dig här!

Läs mer om dopet och boka en doptid här!

Vid dopet firar vi en människa - barn eller vuxen - som ny medlem i församlingen och den kristna gemenskapen.

interiör Boo kyrka

Våra kyrkor och lokaler

Du hittar information om våra andra lokaler här

Gudstjänster

Varje vecka firar vi flera gudstjänster i Boo församling. Välkommen att vara med i gemenskapen!

Mötesplatser

Boo församlings Kyrkans hus sjuder av verksamhet veckans alla dagar. Här finns något för alla.