Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Vår vision är att leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden!

Vill du vara med i arbetet att utveckla Boo församling för framtiden? Hos oss finns nu en riktigt spännande prästtjänst ledig! Klicka här för att läsa mer.

Vi söker en präst!

Musik för barn 0-6 år. Rytmik är en musikpedagogisk metod där man integrerar kroppen i  det musikaliska lärandet.  Vi sjunger, ramsar, spelar och dansar. För barn med föräldrar. Ingen föranmälan. Klicka här för att läsa mer.

Barnrytmik

Musik för barn 0-6 år. Rytmik är en musikpedagogisk metod där man integrerar kroppen i det musikaliska lärandet. Vi sjunger, ramsar, spelar och dansar. För barn med föräldrar. Ingen föranmälan. Klicka här för att läsa mer.