Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Kyrkogård

I Boo församlings kyrkogård omgärdar Boo kyrka. Här får den som bor i Boo församling sin sista vila. Kyrkogården är en plats för eftertanke och här hedrar vi dem som inte längre är med oss.

Vintern rasat ut...
Nu är tiden inne att ta hand om kvarblivna vinterdekorationer, såsom gravlyktor, ljushållare och vinterkransar.
Efter 1 april forslar kyrkogårdsförvaltningens personal bort kvarvarande material. OBS! att kyrkogårdsförvaltningen ej ansvarar för bortforslade vinterdekorationer.

Boo kyrkogårdsförvaltning

Letar du efter en grav? På www.gravar.se går det själv att söka reda på gravar. Om du inte hittar den grav du söker efter är du välkommen att kontakta kyrkogårdsförvaltningen.

Tel: 08 -747 66 29.
Telefontider: Måndag till fredag kl 09.30 – 12.00.
Besökstid: Måndag till fredag kl 10.00 – 11.00

I en byggnad intill kyrkogården finns kyrkogårdsförvaltningen med personal som sköter kyrkogård, fastigheter och administration. Välkommen att ta kontakt med oss om du har frågor kring Boo kyrkogård och om begravning.