Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Kyrkogård

I Boo församlings kyrkogård omgärdar Boo kyrka. Här får den som bor i Boo församling sin sista vila. Kyrkogården är en plats för eftertanke och här hedrar vi dem som inte längre är med oss.

Vintern rasat ut...
Nu är tiden inne att ta hand om kvarblivna vinterdekorationer, såsom gravlyktor, ljushållare och vinterkransar.
Efter 1 april forslar kyrkogårdsförvaltningens personal bort kvarvarande material. OBS! att kyrkogårdsförvaltningen ej ansvarar för bortforslade vinterdekorationer.

Boo kyrkogårdsförvaltning

I en byggnad intill kyrkogården finns kyrkogårdsförvaltningen med personal som sköter kyrkogård, fastigheter och administration. Välkommen att ta kontakt med oss om du har frågor kring Boo kyrkogård och om begravning.