Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Om församlingen

Boo församling är en del av Svenska kyrkan och arbetar för att göra en positiv skillnad för alla som bor och verkar i Boo. Församlingen erbjuder ett myller av mötesplatser och vi hoppas kunna erbjuda något som tilltalar just dig.

Församlingen erbjuder ett myller av mötesplatser för unga såväl som för äldre. Surfa gärna runt på vår hemsida och upptäck vad som berör just dig.

Boo församling vill leda människor till en gemenskap med Gud, genom Jesus Kristus, som får kärleken och omsorgen att växa på livets alla områden.

Det innebär att församlingens arbete präglas både av en rörelse inåt, närmare Gud, men också en rörelse utåt, där församlingen vill göra en positiv skillnad för alla som bor och verkar i Boo. I detta goda arbete är det många som hjälps åt: personal, förtroendevalda och ideella.

Även om våra aktiviteter frodas och spretar åt olika håll har församlingen en stadig grund som vi står på: ”Kyrkans centrum och livskälla är Jesus Kristus och evangeliet om honom. ” (Ur kyrkoordningen för Svenska Kyrkan).

Församlingen ingår i Värmdö kontrakt tillsammans med församlingarna Nacka, Saltsjöbaden, Gustavsberg-Ingarö, Värmdö och Djurö-Möja-Nämdö. I nuläget bor det drygt 30 000 personer inom församlingens gränser, men inflyttningen är hög och befolkningen ökar stadigt.

Varmt välkommen att vara en del av gemenskapen!
Henrik Roos