Mötesplatser

Boo församlings Kyrkans hus sjuder av verksamhet veckans alla dagar. Här finns något för alla.

Café Brunnen

Vid Café Brunnen kan du fika för en billig peng. Ta med dig barn och vänner, här finns plats för alla.

JULSTÄNGT
23/12 - 10/1

Måndag: 10 -16 (lunchstängt 12-13)
Tisdagar: 9 -16 (lunchstängt 12-13)
Onsdagar: 13 - 16
Torsdagar: 9 -16 (lunchstängt 12-13)
Fredagar: Stängt

Tollare Café

Öppnar 20 januari 2022
Öppet hus med fika.

Ett häng för alla åldrar! Caféet där du kan sätta dig och bara vara, läsa en bok, läsa din läxa, där du kan få en pratstund med någon som lyssnar eller vara kreativ och skapa något.

Håll utkik över särskilda tematorsdagar, så ses vi.

Kontakt: Anna Hallberg

Andakt med soppa

Andakt och husmors goda soppa med trevligt lunchsällskap. Vi serverar veckans soppa tillsammans med bröd, kaffe och kaka.  Kostnad 40 kronor.

Tisdagar med start 25 januari
Andakt kl 11.45.

Ingen föranmälan.

Kontakt: Karin Gustafsson.,08-747 66 23.

Oasen

Öppen mötesplats där du som lever i en utsatt livssituation är särskilt välkommen. Lunch serveras mot symbolisk kostnad. Vi umgås och läser en andaktstext för dagen. Här kan du även få stöd och praktisk hjälp med myndighetskontakter. Ingen anmälan. På plats finns alkohol- och drogterapeut Maria Wrigdahl.

Tisdagar med start 25 januari
Kl 13-14.30.

Kontakt: Pia Guillard, diakon
08-747 66 03.

Kontakt: Maria Wrigdahl
Alkohol/drogterapeut

Oasen Kvinna

En öppen samtalsgrupp för kvinnor där du som lever
i en utsatt livssituation är särskilt välkommen. Vi
träffas vid tre tillfällen under en timme.

Vi läser en kort text om någon av Bibelns kvinnor, om hur deras livssituation kan spegla vår egen livssituation idag. Därefter har vi ett öppet samtal som avslutas med en enkel andakt. Möjlighet till enkelt skapande finns. Ingen föranmälan.

Tisdagar  14.30- 15.30
Datum för våren 2022: 22/2. 22/3, 19/4, 17/5

Kontakt Maria Wrigdahl
Alkohol/drogterapeut

SPRÅKCAFÉ

Är du ny i Sverige eller har bott här ett tag och känner att du behöver träna på din svenska? Kanske behöver hjälp med läxorna? Våra volontärer finns på plats varje torsdag för svenskaträning.

Are you new in Sweden and want to learn Swedish? Come and meet our volunteers and practice Swedish, and maybe get help with your homework.

Torsdagar kl. 13-15 med start 13 januari
Kontakt: Pia Guillard. E- post: Pia Guillard

Regnbågen

Mötesplats för vuxna med funktionsvariation. Vi sjunger tillsammans och bjuds på kaffe med hembakat.

Ingen föranmälan. Kostnadsfritt.

Torsdagar
Kl. 18-19
Datum för våren 2022: 27/1, 24/2, 24/3, 28/4 och 19/5
Kyrkans hus, Orminge C.

Kontakt: Birgitta Rönnqvist. Anna- Stina Persson.
Tel: 08-747 66 00