Mötesplatser

Boo församlings Kyrkans hus sjuder av verksamhet veckans alla dagar. Här finns något för alla.

Café Brunnen

Vid Café Brunnen kan du fika för en billig peng. Ta med dig barn och vänner, här finns plats för alla.

Nya öppettider från och med 27/9

Måndag: 10 -16 (lunchstängt 12-13)
Tisdagar: 9 -16 (lunchstängt 12-13)
Onsdagar: 13 - 16
Torsdagar: 9 -16 (lunchstängt 12-13)
Fredagar: Stängt

Andakt med soppa (tidigare Tisdagssoppa)

Andakt och husmors goda soppa med trevligt lunchsällskap. Vi serverar veckans soppa tillsammans med bröd, kaffe och kaka.  Kostnad 40 kronor.

Tisdagar. Start 31/8
Andakt kl 11.45.

Ingen föranmälan.

Kontakt: Karin Gustafsson.,08-747 66 23.

Oasen

Öppen mötesplats där du som lever i en utsatt livssituation är särskilt välkommen. Lunch serveras mot symbolisk kostnad. Vi umgås och läser en andaktstext för dagen. Här kan du även få stöd och praktisk hjälp med myndighetskontakter. Ingen anmälan. På plats finns alkohol- och drogterapeut Maria Wrigdahl.

Tisdagar
Kl 13-14.30. Start 31/8

Kontakt: Pia Guillard.
08-747 66 03.

Oasen Kvinna

En öppen samtalsgrupp för kvinnor där du som lever
i en utsatt livssituation är särskilt välkommen. Vi
träffas vid tre tillfällen under en timme.

Vi läser en kort text om någon av Bibelns kvinnor, om hur deras livssituation kan spegla vår egen livssituation idag. Därefter har vi ett öppet samtal som avslutas med en enkel andakt. Möjlighet till enkelt skapande finns. Ingen föranmälan.

Tisdagar 28/9, 26/10, 30/11
14.30- 15.30

Kontakt Maria Wrigdahl

SPRÅKCAFÉ

Är du ny i Sverige eller har bott här ett tag och känner att du behöver träna på din svenska? Kanske behöver hjälp med läxorna? Våra volontärer finns på plats varje torsdag för svenskaträning.

Are you new in Sweden and want to learn Swedish? Come and meet our volunteers and practice Swedish, and maybe get help with your homework.

Torsdagar kl. 13-15. Start 9/9.
Kontakt: Pia Guillard. E- post: Pia Guillard

Regnbågen

Mötesplats för vuxna med funktionsvariation. Vi sjunger tillsammans och bjuds på kaffe med hembakat.

Ingen föranmälan. Kostnadsfritt.

Torsdagar. Start 16/9
Kl. 18-19
Kyrkans hus, Orminge C.

Kontakt: Birgitta Rönnqvist. Anna- Stina Persson.
Tel: 08-747 66 00