Mötesplatser

Boo församlings Kyrkans hus sjuder av verksamhet veckans alla dagar. Här finns något för alla.

Träffar för daglediga

Mötesplats för dig som är ledig på dagtid. Vi serverar sång, musik, underhållning och fika för 30 kr. Träffen inleds med andakt.

Tillfällen under våren:
23/1, 20/2, 19/3, 16/4 och 14/5.

Kontakt: Karin Gustafsson

Träna svenska!

Välkommen hit för att träna svenska och lära känna nya människor.
I Boo församling har vi två möjligheter att träna svenska.

SPRÅKTRÄNING /LEARN TO SPEAK SWEDISH
Är du ny i Sverige, eller har bott här ett tag, och vill träna din svenska? Varje torsdag har vi svenskaträning i Kyrkans hus. Vi börjar tillsammans med fika, och vi samtalar i grupp. Sedan har vi individuell svenskaträning med möjlighet till att prata eller få hjälp med läxor. Välkommen!

Varje torsdag i Kyrkans hus kl 13-15.

Are you new in Sweden and want to learn Swedish? Come and meet our volunteers and practice Swedish, get help with your homework, talk and get to know eachother. Every Thursday 1-3 PM at Kyrkans hus, Orminge C.

FREDAGSTRÄFFAR
En fredag i månaden träffas vi för att äta middag tillsammans med Enastående föräldrar-gruppen och lär känna nya människor och kulturer.

Därefter tränar vi svenska samtidigt som barnen kan pyssla, leka och spela. Kvällen avslutas med andakt. Vill du enbart komma för att träna svenska så går det bra.

Middag kl 17.00. Vi avslutar kvällen kl 19.30.

Ingen anmälan behövs, och det kostar inget att vara med.

Vi träffas följande fredagar under våren:
3/4 och 8/5.

Välkommen!

Café Brunnen

Vid Café Brunnen kan du fika för en billig peng. Ta med dig barn och vänner, här finns plats för alla.  Passa på att besöka Rättviseboden, där vi säljer rätt­visemärkta varor. Kyrkans hus, Orminge C.

Öppettider:
Café Brunnens öppettider:
Mån kl 9-12 och 13-16
Tis kl 9-12 och 13-16
Ons 13-16.45
Tor kl 9-12 och 13-16
Fre 9-12

Oasen

Öppen mötesplats där du som lever i en utsatt livssituation är särskilt välkommen. Vi umgås och läser en andaktstext för dagen. Här kan du även få stöd och praktisk hjälp med myndighetskontakter. Lunch serveras mot symbolisk kostnad. Ingen anmälan

Tisdagar 13-14.30 i Kyrkans hus, Orminge C.

Regnbågen

Är du vuxen och har ett multihandikapp är du välkommen till våra sångträffar i Kyrkans hus som sker en torsdagskväll i månaden. Vid varje Regnbågsträff bjuds det på kaffe och fika.

Ingen anmälan behövs, och det kostar inget att vara med.

Torsdagar kl 18.00-19.00, i Kyrkans hus, Orminge C.

Träffar under våren: 2/4, 7/5 och 4/6.

Kontakt: Birgitta Rönnqvist.
08-747 66 11.

Tisdagssoppa

Mötesplats för dig som vill ha lunchsällskap. Vi serverar husmors goda soppa tillsammans med bröd, kaffe och kaka. Kostnad 40 kronor. Kaffe och kaka ingår.

Tisdagar kl 12.00. Varje sopplunch inleds med en andakt kl 11.45 i Mariasalen. Kyrkans hus, Orminge C.

Kontakt: Karin Gustafsson.
08-747 66 23.

Diakonicafé

Här du samtala med en medmänniska och få hjälp med myndighetskontakter.
Vi träffas i Café Brunnen. Här kan du slå dig ner, köpa en kopp kaffe och en smörgås, läsa tidningen eller prata med personal och andra besökare. En diakon kommer att finnas på plats för samtal och stöd i kontakt med myndigheter.

Välkommen!