Välkommen till Boo församling!

Välkommen till Boo församling! Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Välkommen till Boo församling! Webbplats

Suomalaista toimintaa

Olet tervetullut osallistumaan suomenkieliseen toimintaamme. Kokoonnumme yhteisiin keskustelupiireihin ja vietämme jumalanpalveluksia kerran kuussa. Keväisin meillä on yhteinen kevätretki eri kohteisiin.

Seurakunnan suomenkielinen pappi Mirja Hakkarainen on tavattavissa kirkon talossa Ormingen keskustassa. Kirkolliset toimitukset, kuten kaste - vihkiminen - hautaus voidaan toimittaa joko suomeksi tai kahdella kielellä toivomusten mukaan.

Lisätietoa Ruotsin kirkosta saat Tukholman hiippakunnan suomenkielisiltä verkkosivuilta, www.ruotsinkirkko.se/tukholma

......................................................................................................

Du är välkommen att delta i vår sverige-finska verksamhet där vi träffas i samtalsgrupp och i gudstjänst.

Mer sverigefinsk verksamhet i Svenska kyrkan
Mer information om Svenska kyrkan får du på Stockholms stifts finskspråkiga webbplats, www.ruotsinkirkko.se/tukholma