Suomalaista toimintaa

Tervetuloa suomalaiseen toimintaan Boo seurakunnassa!

Finsk samtalsgrupp

9/9 kl 13- 15. Martasalen, Kyrkans hus Orminge C. Fika!

Mässa på finska

Kyrkans hus, Orminge C
Mariasalen 10/10 kl. 15.00-16.00.

Jouluaamun jumalanpalvelus – Julotta.

Kyrkans hus, Orminge C
Mariasalen 25/12 kl. 11.00-12.00.

Suomenkieliset jumalanpalvelukset

Pademiarajoituksen vuosi suomenkielisiä jumalanpalveluksia ei tällä hetkellä järjestetä.

Suomalainen keskusteluryhmä

Keskusteluryhmä on pandemiarajoitusten vuoksi tauolla.

Kirkolliset toimitukset

Kirkolliset toimitukset, kaste, avioliittoonvihkiminen ja hautaus voidaan toimittaa jokosuomeksi tai sekä suomeksi että ruotsiksi. Varatessasi toimitusta kerro, että toivot suomenkielistä pappia.

Haluatko keskustella jonkun kanssa?

Jos haluat keskustella papin kanssa, ota yhteys Olli Hallamaahan. Voimme sopia esimerkiksi puhelintapaamisesta, verkkokeskustelusta tai vaikkapa yhteisestä päiväkävelystä.

Ruotsin kirkon suomenkielinen Palveleva puhelin päivystää joka ilta klo 21-24 numerossa 020-26 25 00.

Sverigefinska telefonjouren- Palveleva puhelin

Onko elämäsi vaikeaa ja ihmissuhteet solmussa? Ahdistaako suru, sairaus tai taloudellinen tilanne? Oletko yksinäinen?
Ruotsin kirkon Palvelevassa puhelimessa voit keskustella luottamuksellisesti ja nimettömänä. Puhelin on avoin kaikille ja voit puhua suomea. Sinä valitset, mistä aiheesta haluat jutella ja halutessasi voit myös pyytää että kanssasi rukoillaan.

Terapiaa, valmiita ratkaisuja tai asiantuntijan neuvoja puhelin ei tarjoa. Sinua kuuntelee ja tukee päivystäjä, joka on saanut koulutuksen tehtävään. Hänellä on vaitiolovelvollisuus. 020-26 25 00 palveleva puhelin joka ilta klo 21–24.

Känns det jobbigt just nu, i livet och relationer? Tynger sorg, sjukdom eller ekonomin ditt liv? Är du ensam med dina tankar? Svenska kyrkans sverigefinska telefonjour är till för förtroendefulla samtal. Du får vara anonym och behöver inte berätta var du bor. I jouren får du prata finska. Du bestämmer samtalsämnet och om du vill, kan du också be om förbön.

Jouren erbjuder inte terapi, experthjälp eller färdiga lösningar. Du får prata med en medmänniska som har fått utbildning i telefonsjälavård och som har tystnadsplikt.
www.svenskakyrkan.se/palvelevapuhelin

Kirkollisvaalit

Voit äänestää 6. syyskuuta alkaen varsinaiseen vaalipäivään 19. syyskuuta asti. Äänestämällä voit vaikuttaa siihen, mitä kirkko tekee paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Mitä Ruotsin kirkon pitäisi mielestäsi tehdä? Äänelläsi on merkitystä!

Kirkollisvaalit

Lisätietoa/ Mer information

Lisätietoa Ruotsin kirkon suomenkielisstä työstä  saat Tukholman hiippakunnan suomenkielisiltä verkkosivuilta sekä Ruotsin kirkon kotisivulta.

Mer information om Svenska kyrkan får du på Stockholms stifts finskspråkiga webbplats

Olli Hallamaa

Finskspråkig präst