Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling Webbplats

Gudstjänster

Varje vecka firar vi flera gudstjänster i Boo församling. Välkommen att vara med i gemenskapen!

Högmässa

Söndagar kl 11.00 i Boo kyrka

Vi har alltid gudstjänst på söndagen. Den äger oftast rum i Boo kyrka kl 11 och firas oftast som högmässa.

Vi ordnar taxi utan kostnad för den som har behov av resa från och till söndagens gudstjänst i Boo kyrka. Ring vår växel 08-747 66 00 för att boka kyrktaxi.

Vi har börjat ett arbete med gudstjänstgrupper som är knutna till högmässan. Vill du veta mer eller vara med, tag kontakt med kyrkoherde Henrik Roos.

Morgonmässa

Onsdagar kl 8.30 i Mariasalen, Kyrkan Hus

Eftersom församlingens anställda har sitt personalmöte samma morgon, sätter det sin prägel på både mässans utformning och den gudstjänstfirande församlingens sammansättning. Har du tid och lust är du naturligtvis välkommen dessa onsdagsmorgnar.

Ungdomsmässa

Tisdagar kl 18.00 i Mariasalen, Kyrkans hus

Ungdomsmässan som vänder sig särskilt till konfirmander och ungdomar. Men självklart är alla välkomna! I den här mässan framhålls delaktighet och det finns möjlighet att skriva en egen bön, kladda ner sina tankar på klotterplanken Tack! och Hjälp!, personlig förbön och ljuständning. Musiken går oftast mot det moderna hållet och ungdomarna får ofta uppgifter under mässan.

Himmel & pannkaka

Fredag 17/2, 24/3, 21/4 och 12/5 kl.10.30 i Mariasalen, Kyrkans hus

En gång i månaden firar vi vardagsgudstjänst för små och stora och här finns något för alla sinnen! I gudstjänsten får vi smaka på en bit av himlen, och efteråt får vi äta riktiga pannkakor.

Mässa med små och stora

Mässa med små och stora är en något enklare gudstjänst där barnen har en central plats.

Barnkörerna eller någon annan av våra barngrupper medverkar på olika sätt i Mässa med små och stora. I gudstjänsten . Vi försöker lära oss av barnen och deras uttryckssätt för att kunna fira gudstjänster fulla av berättande, musik, drama, bild och form.