Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Bli medlem

Tack vare dig kan vi finnas där människor finns. För glädje och sorg. Samtal och stöd. För de ensamma och äldre. Barnen, familjen och tonåringarna. För ensamstående. De särskilt utsatta. För dop, konfirmation, giftermål och begravning. Psalmsång och gudstjänstfirande. Kaffe och soppa. För vardagsmeditation och bibelstudier. Kropp och själ. För bön och retreat. Musik och konserter. För tankar om livet, kärleken och Gud. För alla.

Bli medlem nu!

Här hittar du blanketter för inträde i Svenska kyrkan.

Blanketten skickar du till: Boo församling, Box 3, 132 21 Saltsjö-Boo.

Du kan också kontakta oss på e-post, boo.forsamling@svenskakyrkan.se eller ringa expeditionen 08-747 66 00. Vill du gå ur Svenska kyrkan så ring oss på samma nummer.

Ladda gärna ned vår affisch "Tack vare dig!". Den ger en god översikt av vårt arbete i församlingen och vad du bidrar till som medlem. Ladda ned »

Undrar du vad som gäller vid begravning för medlem och icke medlem i Svenska kyrkan? Läs mer om begravningsrätt, borgerlig begravning och begravningsombud.