Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Duvan - ceremonilokal

Boo församling har låtit uppföra en ceremonilokal utan religiösa symboler där alla former av begravningsceremonier och högtidliga sammankomster kan firas.

Boo församling har låtit uppföra en ny ceremonilokal som är religiöst neutral till sin utformning. Denna ceremonilokal är tänkt att vara ett alternativ för borgerliga begravningar, men naturligtvis går det utmärkt att även ha en kristen högtid här.

Begravningar kan hållas i ceremonilokalen alla vardagar i veckan. De anhöriga kan här i stor frihet själva eller tillsammans med en begravningsbyrå bestämma utsmyckning och former för begravningsakten.

Duvan har 70 permanenta sittplatser men rymmer 150 personer totalt. Ceremonilokalen bjuder på en vacker utsikt genom generösa fönsterpartier mot Sågsjön.

Lokalen är även lämplig för exempelvis konserter. Orgel finns på läktaren ovanför själva ceremonilokalen och en modern musikanläggning har också installerats.

Välkommen att kontakta Boo församlings expedition, tel 08-747 66 00 om du vill veta mer om villkoren för användning av ceremonilokalen.

Adress: Boo kyrkväg 8.


Titta in i ceremonilokalen »