Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Duvan - ceremonilokal

Boo församling har låtit uppföra en ceremonilokal utan religiösa symboler där alla former av begravningsceremonier och högtidliga sammankomster kan firas.

Boo församling har låtit uppföra en ny ceremonilokal som är religiöst neutral till sin utformning. Denna ceremonilokal är tänkt att vara ett alternativ för borgerliga begravningar, men naturligtvis går det utmärkt att även ha en kristen högtid här.

Begravningar kan hållas i ceremonilokalen alla vardagar i veckan. De anhöriga kan här i stor frihet själva eller tillsammans med en begravningsbyrå bestämma utsmyckning och former för begravningsakten.

Ett 70-tal gäster får plats i ceremonilokalen som bjuder på vacker utsikt genom generösa fönsterpartier mot Sågsjön.

Lokalen är även lämplig för exempelvis konserter. Orgel finns på läktaren ovanför själva ceremonilokalen och en modern musikanläggning har också installerats.

Välkommen att kontakta Boo församlings expedition, tel 08-747 66 00 om du vill veta mer om villkoren för användning av ceremonilokalen.
Adress: Boo kyrkväg 8
Titta in i ceremonilokalen »