Boo församling

Prata med oss

Kontakt

Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Volontär

Har du en hjälpande hand att ge? Att vara volontär i Boo församling är att göra en insats för sin medmänniska, för sig själv och för vår församling.

Många volontärer vittnar om en känsla av meningsfullhet i uppdragen. Som församling berikas vi av volontärer. Med stor variation i erfarenheter och bakgrund bidrar volontärerna till att skapa mångfald. Något vi som kyrka strävar efter och vill leva i.

Vi behöver fler volontärer!
Vi har flera områden där volontärer behövs, t ex: 

- Vara behjälplig både socialt och praktiskt runt våra kontinuerliga             verksamheter som "Sopplunch", "Enastående föräldrar" och "Himmel &       Pannkaka".
- Hembesök
- Punktinsatser vid allhelgona, advent och jul
- Värd/värdinna vid våra sommarkafé-kvällar och allsångskvällar
- Kyrkvärdar
- Engagera dig i församlingens internationella arbete, läs mer under fliken Internationella gruppen.

När du engagerar dig som volontär erbjuds du en introduktionsutbildning under en heldag. Denna genomförs när vi har en grupp nya volontärer som är tillräckligt stor. 

Därefter erbjuds alla volontärer regelbundet träffar vid 2-3 tillfällen per termin där vi förutom att fika och ha trevligt också diskuterar olika ämnen som kan vara berikande och fortbildande för engagemanget som volontär.

Intresserad?
Varmt välkommen att höra av dig till Pia Guillard, så träffas vi och ser vilket uppdrag som kan passa just dig!

Pia Guillard

Pia Guillard

Boo församling

Diakon

Direkt: 08-747 66 03