Ungdomskväll

Ungdomskväll är för dig i åk-7 och uppåt. Tisdagar, varje vecka, 16.30 - 21.00 i Kyrkans hus.

Nytt för denna termin är att ungdomskväll är öppet varannan vecka. Jämna veckor kör vi på!

Ungdomskväll är en öppen verksamhet. Tänk dig att du får komma in i kyrkans vardagsrum, där du alltid kan träffa andra ungdomar. Kom som du är och fika, prata, plugga, spela, skratta med oss!

Varje vecka har vi en planerad aktivitet t.ex biljarturnering, poängjakt, värdelös kunskaps-quiz, smaktest, kalle kaos osv.

Kl 18.00 firar vi Ungdomsmässa i Mariasalen, sen fortsätter våra aktiviteter fram till andakten, som avslutar kvällen

Verksamheten är helt öppen, ingen anmälan krävs, så kom och ta gärna med dig några vänner!

Henrik Langels

Församlingsassistent