Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Ungdomskväll

Ungdomskväll är för dig i åk-7 och uppåt. Tisdagar 16.30 - 21.00 i Kyrkans hus.

Ungdomskväll är en öppen verksamhet. Tänk dig att du får komma in i kyrkans vardagsrum, där du alltid kan träffa andra ungdomar. Kom som du är och fika, prata, plugga, spela, skratta med oss!

Varje vecka har vi en planerad aktivitet t.ex biljarturnering, poängjakt, värdelös kunskaps-quiz, smaktest, kalle kaos osv.

Kl 18.00 firar vi Ungdomsmässa i Mariasalen, sen fortsätter våra aktiviteter fram till andakten, som avslutar kvällen

Verksamheten är helt öppen, ingen anmälan krävs, så kom och ta gärna med dig några vänner!

Timmy Ullhag

Församlingsassistent, 13-18 år