Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Ungdomsmässa för alla

Varje tisdagskväll kl 18.00 firar vi mässa som vänder sig särskilt till konfirmander och ungdomar (och alla andra).

Ungdommässan är anpassad, i både sång, predikan, bön och rörelse, för dig som ungdom. I den här mässan framhålls delaktighet. Vill du vara med och hjälpa till, så får du det! Här finns möjlighet att skriva egna böner, få ner dina tankar på klotterplanken och tända ljus för det som är angeläget i ditt liv. Ungdomar från våra verksamheter står för musiken. Som är en blandning av lovsånger, psalmer och annan musik.

Varmt välkommen att fira mässa med oss och alla ungdomar!