Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon: +46(8)7476600 E-post till Boo församling

Stress smart

En mötesplats för stresshantering för dig i årskurs 7 och 8

Rapporterna om psykisk ohälsa bland unga blir allt vanligare.

Boo församling vill vara del i att främja hälsa så nu startar vi en mötesplats  för stresshantering för dig i årskurs 7 och 8, som är en del av församlingens preventiva arbete riktad mot unga tjejer och killar som mår psykiskt dåligt.

Det kan vara tjejer och killar som känner press och stress i vardagen och är i behov av att få  lära sig om bland annat stressystemet och vikten av balans mellan uppvarvning och återhämtning. Vi kommer att ge konkreta tips och råd för bättre sömn och bättre hälsa i allmänhet och framförallt för minskad upplevelse av negativ stress. De kommer också få lära sig olika evidensbaserade metoder för minskad stress.

Här kan de dela, ventilera och prata med andra som känner likadant. Varje träff arbetar vi med olika teman som berör viktiga livsfrågor som till exempel: självförtroende, självbild, mobbning och rädslor.

Stress smart startar v.45, måndag 5 november. Vi ses under höst- och vårterminen i Kyrkans hus, Orminge C. Kostnadsfritt.

Anmälan till: Anna-Stina Persson.

Välkommen!

Anna-Stina Persson