Konserter

I Boo församling bjuds det på ett stort utbud av spännande konserter. Här finner du allt från klassiska konserter till nyskapande musik.

Konserter under sommaren

I sommar bjuder vi på ett härligt musikprogram med fri entré vid alla konserter. Maxantalet besökare är 50 st/konsert. Kom i god tid för att säkra en plats. Varmt välkommen!

1/7 kl. 19.00. Boo kyrka. O Mistress Mine, sångsvit av Nils Lindberg.
Therese & Filip Hamber sång. Anders Holtz, piano.

15/7 kl. 19.00. Boo kyrka. Från klassiskt till filmmusik, jazz och egna komposit­ioner. Arne Tengstrand, piano. Annie Nilsson Tengstrand, flöjt.

22/7 kl. 19.00. Boo kyrka. Allsång i folkton. Lotta Lindgren sång, viola och piano.
Simon Stålspets, gitarr, munspel och mandola. En blandning av solostycken och allsånger i folkton.

5/8 kl. 19.00. Boo kyrka. Sonater och Bagateller av Beethoven.
Pianokonsert med David Wärn, piano. Jubileumskonsert för Ludwig van Beethoven, 250 år.

KYRKTAXI
Du som har svårt att på egen hand ta dig till våra lokaler, har möjlighet att få kyrktaxi. Ersättningen gäller för resor till gudstjänster och konserter inom Boo församling samt till sommarcaféet i Duvan. Ring vår växel 08-747 66 00 för att boka kyrktaxi.