Boo församling Besöksadress: UTÖVÄGEN 4, 13230 SALTSJÖ-BOO Postadress: BOX 3, 13221 SALTSJÖ-BOO Telefon:+46(8)7476600 E-post till Boo församling

Gravskötsel

Kyrkogårdarna är vilorum för våra kära, men även vackra platser för stillhet och eftertanke. För att hålla dem i fint skick sköter kyrkogårdsförvaltningen om de gemensamma ytorna och du som gravrättsinnehavare ansvarar för att vårda din grav. Om du vill så hjälper vi dig att ta hand om gravskötseln.

Att vårda en grav är ett sätt att hålla ett minne levande och en gärd av respekt för den avlidne. Men många gånger kan det hända att man inte har möjlighet att göra de regelbundna besöken som behövs. För att underlätta skötseln av graven kan du teckna ett avtal med kyrkogårdsförvaltningen. Då blir graven väl omskött av kunniga personer.

Gräsklippning, ogräsrensning, plantering av vår- och sommarblommor, höstdekoration samt gravljus kan ingå i uppdraget som sker mot en kostnad.