Kontakt

Hammarby församling Besöksadress: Kyrkvägen 12, 19478 UPPLANDS VÄSBY Telefon: +46(8)55516800 E-post till Hammarby församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Med kyrkan i centrum.

"Näktergalen sjöng till flöjtens ton och harpans klang" med Trio Corona

Konsert

"Näktergalen sjöng till flöjtens ton och harpans klang" med Trio Corona

Hammarby församling bjuder in till filmkvällar i Hammarby församling. Filmer som väcker tankar och diskussioner.

Filmkvällar

En introduktion i meditation för dig som är nybörjare, eller lite mer nyfiken.

Meditationskurs

En introduktion i meditation för dig som är nybörjare, eller lite mer nyfiken.

Höstterminen 2016

Nu drar höstterminen igång igen i Hammarby församling. Körerna startar upp först, sen de öppna grupperna som syföreningen, bokcafé, filmkvällar och bibelsamtal. Varmt välkommen till oss!

Stiftelsen har till uppgift att lämna ekonomiskt stöd till enskilda personer i församlingen, som fonddelegerade bedömer att vara i behov därav.

Stiftelsen Hammarby hjälpfond

Välkommen till Hammarby församlings körer och musik verksamhet. Här får du mer information om vår körverksamhet, och kort info om kommande konserter.

Musik- och körverksamhet

Du kanske inte tror på Gud eller kallar dig kristen. Vi vill ge dig en chans att ta reda på vad kristen tro handlar om.

Konfirmation

Vill du träffa andra vuxna i lugn miljö över en kopp kaffe? Då är du välkommen tisdagar 13.30-15.00.

Tisdagsfika

Uppe på kullen i Smedby har Hammarby församling en jättefin lokal. Det gula huset på Ryttargatan 278 fylls med aktiviteter för alla åldrar. Om du bor en bit bort kan du ta bussen dit; 536, 560 eller 684. Gå av på Ryttargatan

Möjligheternas Hus