Kontakt

Hammarby församling Besöksadress: Kyrkvägen 12, 19478 UPPLANDS VÄSBY Telefon: +46(8)55516800 E-post till Hammarby församling Webbplats

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Med kyrkan i centrum.

Med start 15 juni finns möjlighet att avsluta din dag med en enkel mässa i Hammarby kyrka.

Kvällsmässor i Hammarby

Familjestöd

Ibland kan man behöva stöd och råd. Ibland kan hela familjen, eller ett par, behöva hjälp att komma vidare i livet. Svenska kyrkan kan hjälpa er komma i kontakt med olika former av stöd och hjälp.

Behöver du någon att prata med? Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

Jourhavande präst

Vill du träffa andra vuxna i lugn miljö över en kopp kaffe? Då är du välkommen tisdagar 13.30-15.00.

Tisdagsfika

Uppe på kullen i Smedby har Hammarby församling en jättefin lokal. Det gula huset på Ryttargatan 278 fylls med aktiviteter för alla åldrar. Om du bor en bit bort kan du ta bussen dit; 536, 560 eller 684. Gå av på Ryttargatan

Möjligheternas Hus

Resor under luppen

Under våren har många församlingar i Svenska kyrkan på begäran av Sveriges Radio/Ekot fått redovisa sina utlandsresor 2010 - 2016. Nu presenteras resultatet av den granskningen.