Kontakt

Hammarby församling Besöksadress: Kyrkvägen 12, 19478 UPPLANDS VÄSBY Telefon: +46(8)55516800 E-post till Hammarby församling Webbplats

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Med kyrkan i centrum.

Tillsammans med Hammarby församling får du chans att lära känna Luther. I början av oktober bjuder vi på föreläsning och teater om reformatorn som firar 500 år 2017.

Tema: Luther

I oktober startar en kurs som ger er verktyg för varaktig kärlek. Kursen är till för er som tycker om varandra och vill fördjupa er relation. Kursen ger redskap för att kunna hantera de konflikter som oundvikligen uppstår i en parrelation.

Friskvård för parrelation; PREP

Nu drar höstterminen igång igen i Hammarby församling. Körerna startar upp först, sen de öppna grupperna som syföreningen, bokcafé, filmkvällar och bibelsamtal. Varmt välkommen till oss!

Höstterminen 2016

Stiftelsen har till uppgift att lämna ekonomiskt stöd till enskilda personer i församlingen, som fonddelegerade bedömer vara i behov därav.

Stiftelsen Hammarby hjälpfond

Familjestöd

Ibland kan man behöva stöd och råd. Ibland kan hela familjen, eller ett par, behöva hjälp att komma vidare i livet. Svenska kyrkan kan hjälpa er komma i kontakt med olika former av stöd och hjälp.

Behöver du någon att prata med? Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

Jourhavande präst

Välkommen till Hammarby församlings körer och musik verksamhet. Här får du mer information om vår körverksamhet, och kort info om kommande konserter.

Musik- och körverksamhet

Du kanske inte tror på Gud eller kallar dig kristen. Vi vill ge dig en chans att ta reda på vad kristen tro handlar om.

Konfirmation

Vill du träffa andra vuxna i lugn miljö över en kopp kaffe? Då är du välkommen tisdagar 13.30-15.00.

Tisdagsfika

Uppe på kullen i Smedby har Hammarby församling en jättefin lokal. Det gula huset på Ryttargatan 278 fylls med aktiviteter för alla åldrar. Om du bor en bit bort kan du ta bussen dit; 536, 560 eller 684. Gå av på Ryttargatan

Möjligheternas Hus