Stöd oss

Att ge en gåva är att ge en annan människa ett hopp, en möjlighet och en framtid. Act Svenska kyrkan kämpar för att stärka människor och deras kamp för mat, försörjning, trygghet, utbildning och hälsa. Tack för din gåva!

Ge mod, hopp och medmänsklighet. Julklappar som verkligen betyder något. Vad vill du ge?

Act Svenska kyrkans gåvoshop

Vill du låta ditt arv rädda liv och bli till trygghet för de som lever under förtryck och utsatthet? En testamentsgåva är ett sätt att förändra framtiden.

Ge en gåva i ditt testamente

Skattereduktion på dina gåvor

Från och med 22 januari 2020 kan du få skattereduktion för dina gåvor till Act Svenska kyrkan. Det innebär att du får tillbaka 25% på gåvor som räddar liv och förbättrar världen. Här hittar du vanliga frågor och svar om vad som gäller.

Hur vill du ge?

• Swish 9001223