Insamlingsbössa på ett köksbord uppmanar till att ge en gåva.

Ge en gåva

Att ge en gåva är att ge en annan människa ett hopp, en möjlighet och en framtid. Act Svenska kyrkan kämpar för att stärka människor och deras kamp för mat, försörjning, trygghet, utbildning och hälsa. Tack för din gåva!

Fler sätt att denera pengar och ge gåvor

Händer som håller i en telefon och swishar till Act Svenskakyrkan

Swisha en gåva

Att ge via Swish är ett snabbt och enkelt sätt att stödja Act Svenska kyrkan. Swisha en gåva till 900 1223 och var med och kämpa mot fattigdom, förtryck och orättvisor världen över.

Två barnhänder sträcks upp mot himmeln i motljus.

Hyllningsgåva - en present som gör skillnad

Födelsedag, dop, konfirmation, bröllop, student eller annan speciell dag? Ge en present som varar länge och gör skillnad. Skänk en valfri summa till Act Svenska kyrkan. Du får ett fint gåvobevis att ge bort.

Flicka som tittar med ena ögat genom ett hjärta som hon håller upp.

Fyller du år snart?

Det är enkelt, snabbt och roligt att starta en insamling och ge gåvor till Act Svenska kyrkan via Facebook. Välj bild, sätt ett insamlingsmål, skriv din personliga text och bjud in dina vänner.

Hjärtformat moln mot en blå himmel.

Förändra liv med en Minnesgåva

Hedra någon som betytt mycket för dig samtidigt som du förändrar liv för människor som lever i utsatthet. Skänker du en minnesgåva får du ett vackert och personligt minnesblad till begravningen eller minnesstunden. Ett fint sätt att bli ihågkommen.

Hur vill du ge?

• Swish 9001223