På bilden syns två barn som ler och tittar in i kameran, de sitter vid en bänk i ett klassrum.
Foto: Josefin Casteryd/Ikon
Ge en gåva

Ge en gåva som privatperson

Tillsammans med partner världen över arbetar Act Svenska kyrkan med att ge människor i utsatta situationer matpaket, utbildning och trygghet. Med din gåva kan vi fortsätta hjälpa människor varje dag!

Med din gåva är du med och gör skillnad! Du väljer själv hur du vill stötta vårt arbete. Bli månadsgivare, ge en hyllningsgåva, köp en present i gåvoshoppen, ge en testamentsgåva med mera. 

Tre barn med skolväskor på ryggen. De ler och ser glada ut.

Bli månadsgivare

Med en liten gåva varje månad kan du bidra till att fler barn får gå i skolan, att människor som flyr från krig får skydd och att fler kan ta sig bort från fattigdom.

En qr-kod skannas för att ge en gåva i en digital insamlingsbössa

Swisha en gåva

Att ge via Swish är ett snabbt och enkelt sätt att stödja Act Svenska kyrkan. Swisha en gåva till 9001223 och var med och kämpa mot fattigdom, förtryck och orättvisor världen över.

Ett moln har formen av ett hjärta på den blå himlen.

Förändra liv med en Minnesgåva

Hedra någon som betytt mycket för dig samtidigt som du förändrar liv för människor som lever i utsatthet. Skänker du en minnesgåva får du ett vackert och personligt minnesblad till begravningen eller minnesstunden. Ett fint sätt att bli ihågkommen.

Tre presentaskar ligger på ett bord. På askarna står orden mod, hopp och medmänsklighet. En gåva som gör skillnad.

Act Svenska kyrkans Gåvoshop

Act Svenska kyrkans gåvoshop är fylld med gåvor och som förändrar liv. Ge bort en present till någon som går i pension, till kompisen som fyller jämnt eller till brudparet. En gåva som ger mod, hopp och medmänsklighet.

LIten flicka med uppsatt hår på strand i solnedgång

Ge en gåva i ditt testamente

Vill du låta ditt arv rädda liv och bli till trygghet för de som lever under förtryck och utsatthet? En testamentsgåva är ett sätt att förändra framtiden.

Tre flickor i sex års åldern sjunger och leker. De är lite smutsiga och har färgglada kläder på sig.

Stöd ett fokusområde

Tillsammans arbetar vi för alla människors rätt till ett värdigt liv. Din gåva till Act Svenska kyrkan används där den behövs bäst just nu. Du kan också välja att rikta din gåva till ett specifikt fokusområde, det som ligger dig närmast om hjärtat.

Skattereduktion på dina gåvor

Från och med 2022 är beloppen för skattereduktion utökade. Det innebär att du kan få tillbaka upp till 3000 kronor på gåvor till Act Svenska kyrkan. Läs vanliga frågor och svar om vad som gäller.

Hur vill du ge?

  • Swish 9001223
  • Bankgiro 900-1223
  • Plusgiro 90 01 22-3
  • Från utlandet
    SWIFT/BIC: NDEASESS,
    IBAN: SE32 9500 0099 6042 0900 1223

Svensk insamlingskontroll
Svensk insamlingskontroll