Ett barn sträcker upp händerna mot himlen. Solen lyser igenom fingrarna.
Foto: Linda Mickelsson /Ikon

Hyllningsgåva - en present som gör skillnad

Födelsedag, dop, konfirmation, bröllop, student eller annan speciell dag? Ge en present som varar länge och gör skillnad. Skänk en valfri summa till Act Svenska kyrkan. Du får ett fint gåvobevis att ge bort.

Ge bort en hyllningsgåva i present till någon som du bryr dig om. Genom din hyllningsgåva uppmärksammar du enkelt en nära vän eller släkting. Samtidigt bidrar du med en värdefull gåva till Act Svenska kyrkans viktiga arbete. Vi skickar ett vackert hyllningsblad till mottagarens adress. Du kan också välja att själv skriva ut gåvobeviset (PDF) och överlämna det personligen. 

Med din gåva är du med och förändrar framtiden för människor som lever i utsatthet och stöder deras kamp för mat, försörjning, trygghet, utbildning och hälsa.

Tack för att du är med och gör skillnad! 

Ge bort en hyllningsgåva

Ge en hyllningsgåva för att uppvakta någon som du vill fira. Skapa ditt eget personliga hyllningsblad.

Ge en hyllningsgåva idag

Så ger du en gåva i present

  • Skapa ditt personliga hyllningsblad genom att skriva i en hälsning till den du hylla. En förhandsvisning gör att du ser hur det kommer att se ut. Du kan skriva upp till 320 tecken. 
  • Välj om du vill att Act Svenska kyrkan ska skicka ut gåvobeviset eller om du skriver ut och överlämnar det personligen. För att gåvobladet ska komma fram till mottagaradressen i tid behöver du göra beställningen senast tre vardagar innan hyllningsdagen. 
  • Fyll i adressuppgifter till mottagare och till dig. 
  • Välj gåvobelopp. Beloppet kommer inte att synas på ditt gåvobevis. 
  • Välj betalsätt. Det går att betala via betalkort, inbetalningskort eller Swish.

Den gåva du ger kommer användas där den bäst behövs inom Act Svenska kyrkans verksamhet rumt om i världen. 

Behöver du få personlig hjälp?

Har du frågor eller önskar hjälp att fylla i beställningsformuläret så är du alltid välkommen att givarservice@svenskakyrkan.se via e-post. Det går också bra att ringa oss på telefonnummer 010-181 93 00. 
Ordinarie öppettider: helgfri vardag måndag-fredag 9-12 och 13-15