Foto: Magnus Aronson /Ikon
Evenemang

Evenemang

Act Svenska kyrkan deltar på olika arenor för att nätverka med andra och påverka den politiska debatten. Vi har även egna evenemang där vi samlar engagerade från både Sverige och världen.

Den stora scenen på Bokmässan 2022 syns längst bort i bilden, på scenen sitter några människor och samtalar.

Bokmässan

Under Bokmässan 2023 arrangerar Act Svenska kyrkan flera intressanta seminarier om aktuella frågor som, "välviljans rasism", etiskt ansvar vid kommersiella investeringar i fattiga länder samt valet i Zimbabwe.

Logotyp MR-dagarna

Mänskliga rättighetsdagarna

Den 23-25 november 2023 är det dags för Mänskliga Rättighetsdagarna att ta plats i Helsingborg. Temat är ”Rätten till utbildning och arbete”.

Politikertält och människor bortom en damm

Almedalen

2023 års upplaga av Almedalsveckan äger rum den 27 juni till första juli. När utmaningarna i såväl Sverige som i vår omvärld är större än på länge, är det viktigt att delta i de demokratiska samtal som lägger grund för en god politik framåt.

Göra skillnad 2024

Den 12–13 oktober 2024 fyller vi återigen Uppsala Konsert & Kongress med härliga möten, inspirerande samtal och hoppfulla berättelser under Göra skillnad-dagarna. Boka datumet i din kalender redan nu!

Engagera dig genom din församling

Ditt engagemang för Act Svenska kyrkan behövs! För det är genom det lokala engagemanget här hemma i Sverige som viktiga arbetet som pågår ute i världen kan fortsätta. Du kan engagera dig både som ideell och anställd inom Svenska kyrkan.