Personer som kramas
Foto: Magnus Aronson /Ikon
Församlingsengagemang

Göra skillnad 2024

Helgen 12–13 oktober fyller vi Uppsala Konsert & Kongress med härliga möten, inspirerande samtal och hoppfulla berättelser från vårt världsvida sammanhang. Varmt välkommen att vara med!

Göra skillnad är en mötesplats för dig som är engagerad i Act Svenska kyrkan – eller just har fått upp ögonen för internationell fred och rättvisa. Delta i workshoppar, ta del av tankeväckande föredrag och upplev musik och gudtjänstfirande tillsammans med andra som brinner för samma sak!

Anmäl dig här

Börja se fram emot årets hoppfullaste evenemang redan nu!

Anmäl dig till Göra skillnad 2024.

Foto: Magnus Aronson /Ikon

150 år av engagemang – det förtjänar att firas!

I år uppmärksammar Act Svenska kyrkan 150 år av internationellt engagemang. Det kommer märkas stort under Göra skillnad 2024! Från föreläsningar som sätter ljuset på var vi som rörelse har varit och vart vi är på väg till gemensam middag och livemusik i jubileumsanda.

Foto: Magnus Aronson /Ikon

Fyll på med nya perspektiv och energifyllda möten

Missa inte en unik chans att träffa andra som brinner för internationell fred och rättvisa. Som vanligt har vi också laddat upp med flera spännande föredragshållare. Hör bland andra Martin Modéus, ärkebiskop i Svenska kyrkan, Sally Azar, präst i Evangeliska lutherska kyrkan i Jordanien och Kenneth Mtata, präst och programdirektor vid Kyrkornas världsråd.

Det är så roligt att träffa likasinnade som också tycker att det internationella engagemanget är självklart. Det stärker mig på många plan.

Hazel, en av närmare 800 deltagare under Göra skillnad 2022
Foto: Magnus Aronson /Ikon