Kyrkan öppen för besök, andakt och ljuständning: Mån 13-18. Tis-ons 10-16. Tors 10:30-16. Fre-sön 10-16.

Under Konfareleasen avslöjar vi årets alternativ och det är även då vi öppnar vår anmälan på www.konfanorrmalm.se. Ta gärna med dig andra som är nyfikna och intresserade. Föräldrar är också välkomna.

Konfarelease torsdag 23 maj kl 19-20:30 i Gustaf Vasa kyrka

Söndag 26 Maj kl 11.00 i Adolf Fredriks kyrka. En gudstjänst som riktar sig till alla åldrar och tilltalet i predikan vänder sig till både barn och vuxna. Efteråt serveras kyrklunch.

Mässa för alla åldrar

Sven-Erik Bäck och Sven-Eric Johanson 100 år
Missa Brevis av Susanna Lindmark

Vårkonsert 26 maj

Sven-Erik Bäck och Sven-Eric Johanson 100 år Missa Brevis av Susanna Lindmark

Våra mest älskade vår- och sommarsånger med
Adolf Fredriks kyrkas barnkör och diskantkör

Försommarkonsert 27 maj

Våra mest älskade vår- och sommarsånger med Adolf Fredriks kyrkas barnkör och diskantkör

Tisdagen den 28 maj kl 19.00 i Församlingshusets festvåning på
Kammakargatan 30 n.b.

Kyrkofullmäktige sammanträder

Tisdagen den 28 maj kl 19.00 i Församlingshusets festvåning på Kammakargatan 30 n.b.

därefter firar vi mässa.

Högmässa Kristi Himmelsfärdsdag 30 maj kl 9.00

Välkommen att fira Kristi Himmelsfärd med oss. Inleds med traditionell grötfrukost, musik från kyrktornet och därefter firar vi mässa.

Som avslutning på spelåret 2018/2019 har Adolf Fredriks kyrkas kammarkör den stora glädjen och äran att få uruppföra ett nykomponerat verk av Sven-David Sandström.

Uruppförande Sven-David Sandströms ''Uppbrott'' 15 juni

En möjlighet att möta sig själv, få energi och finna balans. Nu har vi glädjen att erbjuda yoga inne i vår vackra kyrka. Yogapasset är en timme under vilken du får fokusera på ditt andetag, vara närvarande i din kropp och få utrymme för att möta sig själv.

Yoga i kyrkan

Välkommen till tisdagsträffen! Träffarna inleds med en lättare gemensam lunch, sedan ett program på ca 45 minuter. Det serveras lättare förtäring till en kostnad av 30 kr som går till välgörande ändamål.

Tisdagsträffen

Här kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika. Öppet onsdagar 13.30-15.30 och fredagar 9.00-12.00 på Kammakargatan 30.

Öppen förskola

Varje tisdag kl.12.15 kan du njuta av stämningsfull orgelmusik och en avkopplande stund i vår vackra kyrka. Fri entré.

Lunchmusik på orgel

Här hittar du vårt musikprogram för våren och sommaren 2019. Konserterna hålls i Adolf Fredriks kyrka, Holländargatan 14.

Musikprogram

Under juli månad bjuder vi på flera vackra konserter med många talangfulla musiker. Njut av ''Barocksommar'', ''Skira och annorlunda klanger'' och mer!

Sommarkonserter

En begravningsgudstjänst är ett avsked. Därför är det viktigt att de sörjande kan se tillbaka på avskedet som inte bara en svår stund, utan också som en fin och minnesvärd högtid.

Begravning

Kollekt betyder att samla in. Kollekt är alltid en frivillig gåva.

Därför är kollekten viktig

Kollekt betyder att samla in. Kollekt är alltid en frivillig gåva. En gåva från den som kan avstå till den som behöver. Kollekten går alltid till viktiga ändamål.

Församlingen har en festlokal, ett större och ett mindre mötesrum, stor församlingssal och en fin stenhall som är utmärkt för inledande mingel.

Konferens, möten och uthyrning

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga medarbetare

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga medarbetare

”Gud är kärlek, och den som förblir i kärleken förblir i Gud..”
Ur 1 Joh 4:16

En församling för alla

”Gud är kärlek, och den som förblir i kärleken förblir i Gud..” Ur 1 Joh 4:16

"Det är en regnig oktoberkväll och redan är det mörkt ute. Tid att natta min fyraåringa son, med allt vad det innebär." Andreas Sundström nattar sin son och lär sig viktiga saker om bön.

Tankar inför helgen – präster funderar utifrån kommande söndags texter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter