Kontakt

Adolf Fredriks församling Besöks- och postadress: Holländargatan 16, 11160 Stockholm Telefon: +46(8)207076 E-post till Adolf Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Kyrkan öppen för besök, andakt och ljuständning: Mån 13-18. Tis-ons 10-16. Tors 10:30-16. Fre-sön 10-16.

Torsdag 24 januari kl 17.15 i Adolf Fredriks kyrka. Allan Linnér har ofta hörts i SR P1 och programmet "Radiopsykologen". Tillsammans med Roger Gartner, präst i församlingen, pratar de om frågor som springer ur Bibelns berättelser om läkande möten.

Möt radiopsykologen Allan Linnér

Varmt välkommen till konstutställning i Adolf Fredriks kyrka 3–28 februari 2019. Utställningen och boken med samma titel lyfter fram olika aspekter och reflektioner kring diakoni.

Som en rörelse - på spaning efter diakoni i vår tid

Bröllop är ett fantastiskt sätt att visa upp sin kärlek
för varandra. Ett minne för livet, för alla som är med.
Det är en stor glädje att stå inför Gud och säga JA!

Drop-in vigsel i Adolf Fredriks kyrka 14 februari kl 15-18.30

Bröllop är ett fantastiskt sätt att visa upp sin kärlek för varandra. Ett minne för livet, för alla som är med. Det är en stor glädje att stå inför Gud och säga JA!

Varmt välkommen till Öppet hus i Adolf Fredriks församling,
med tema begravning. Under dagen har ni möjlighet att besöka

För Begravningsbyråer: En dag om begravning

Varmt välkommen till Öppet hus i Adolf Fredriks församling, med tema begravning. Under dagen har ni möjlighet att besöka vår kyrka och våra församlingslokaler. Ni får träffa präster, musiker, husmor och vaktmästare som berättar om allt vi i Adolf Fredriks församling erbjuder i samband med begravning.

Varje tisdag kl.12.15 kan du njuta av stämningsfull orgelmusik och en avkopplande stund i vår vackra kyrka. Fri entré.

Lunchmusik på orgel

Välkommen till tisdagsträffen! Träffarna inleds med en lättare gemensam lunch, sedan ett program på ca 45 minuter. Det serveras lättare förtäring till en kostnad av 30 kr som går till välgörande ändamål.

Tisdagsträffen 15 januari kl 13

En begravningsgudstjänst är ett avsked. Därför är det viktigt att de sörjande kan se tillbaka på avskedet som inte bara en svår stund, utan också som en fin och minnesvärd högtid.

Begravning

Här kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika. Öppet onsdagar 13.30-15.30 och fredagar 9.00-12.00 på Kammakargatan 30.

Öppen förskola

Kollekt betyder att samla in. Kollekt är alltid en frivillig gåva.

Därför är kollekten viktig

Kollekt betyder att samla in. Kollekt är alltid en frivillig gåva. En gåva från den som kan avstå till den som behöver. Kollekten går alltid till viktiga ändamål.

Församlingen har en festlokal, ett större och ett mindre mötesrum, stor församlingssal och en fin stenhall som är utmärkt för inledande mingel.

Konferens, möten och uthyrning

”Gud är kärlek, och den som förblir i kärleken förblir i Gud..”
Ur 1 Joh 4:16

En församling för alla

”Gud är kärlek, och den som förblir i kärleken förblir i Gud..” Ur 1 Joh 4:16

På vår bönewebb kan du tända ett symboliskt ljus i mörkret.

Tänd ett ljus

På vår bönewebb kan du tända ett symboliskt ljus i mörkret.

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga medarbetare

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga medarbetare

I november påbörjades säkerhetskontroll av gravstenarna på Adolf Fredriks kyrkogård.

Gravstenskontroll pågår

Hennes blick är fortfarande fast i hans. Och hon växer fortfarande, hennes rygg blir allt rakare, hennes hållning allt fastare. Hon okrymper. Något har hänt, men vad? Hon är som en krigardrottning, på väg ut i strid. Som en ängel med ett uppdrag.

Tankar inför helgen

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter