Oavsett vem du är eller vad du tänker på så vill vi med glädje välkomna dig till Adolf Fredriks kyrka och församling. Vi vill vara en församling för alla! Kyrkan är öppen mån 13-18, tis och ons 10-16, tor 11.30-16, fred, lör och sön 10-16 .

Vi sprider hopp och värme - digitalt!

Ta del av andakter, musik och mycket annat. Se våra filmade hälsningar här

Vi sprider hopp och värme - digitalt!

Delta där du är från valfri skärm för att se vårt filmade bidrag från 24 april

Vi är en del av Kulturnatt Stockholm 24 april

Delta där du är från valfri skärm för att se vårt filmade bidrag från 24 april

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Förra gången, 2017, röstade en miljon medlemmar om hur Svenska kyrkan ska styras. Här får du veta hur du gör för att ställa upp och hur valet går till.

Kyrkoval 2021 - demokrati i kyrkan

Viktig information om våra träffpunkter och andra sammankomster

Gudstjänster, träffpunkter och konserter pausade p.g.a restriktioner

Viktig information om våra träffpunkter och andra sammankomster

I Adolf Fredriks församling finns diakon och präster till stöd. Samtalet är kostnadsfritt och sker under tystnadsplikt. Samtalet handlar om det du vill prata om, dina frågor, bekymmer eller svårigheter. Du kan komma till enstaka samtal eller flera och du kan återkomma vid behov.

Samtalsstöd

Ett får med tjock päls.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

"Jag som har så bra koll borde väl vara en örn eller nåt?" Läs tankar inför helgen av prästen Tomas.

Här hittar du inträdesblanketten

Bli medlem i hos oss

Här hittar du inträdesblanketten

Kalenderprenumeration

Här kan du anmäla dig som prenumerant på veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.

Vill du delta i en gudstjänst, besöka ett musik- eller kulturevenemang, en öppen förskola, ett språkcafé eller delta i en pilgrimsvandring? Här får du en samlad bild av allt som händer och kan skapa ditt eget kalendarium.

Gör ditt eget kalendarium