Oavsett vem du är eller vad du tänker på så vill vi med glädje välkomna dig till Adolf Fredriks kyrka och församling. Vi vill vara en församling för alla! Kyrkan är öppen mån 13-18, tis och ons 10-16, tor 11.30-16, fred, lör och sön 10-16 .

Vi ses fyra torsdagar i juli

Sommarträffen start torsdag 8 juli

Vi ses fyra torsdagar i juli

Här kan du läsa eller ladda ner senaste numret av vår församlingstidning

Klockrent sommar

Här kan du läsa eller ladda ner senaste numret av vår församlingstidning

Vi söker dig som trivs med att arbeta prestigelöst med olika typer av administrativa uppgifter, tar eget ansvar och har en god social förmåga. Ansök här!

Ledig tjänst administratör 75%

Skicka in ditt bidrag på temat mångfald, tolerans och öppenhet

Vill du vara med i vår fotoutställning?

Skicka in ditt bidrag på temat mångfald, tolerans och öppenhet

Tisdagar kl.12.15 kan du njuta av stämningsfull orgelmusik och en avkopplande stund i vår vackra kyrka. Fri entré.

Lunchmusik på orgel i sommar

Under konfirmationstiden får du inte bara lära dig mer om kristendomen och hur den hänger ihop med livet. Du får också en chans att jobba med dina frågor och funderingar om livet -  Ingen fråga är för stor eller för konstig och alla får vara sig själva.

Dags för konfirmation! Anmälan öppnar 28 maj

Under konfirmationstiden får du inte bara lära dig mer om kristendomen och hur den hänger ihop med livet. Du får också en chans att jobba med dina frågor och funderingar om livet - Ingen fråga är för stor eller för konstig och alla får vara sig själva.

Välkommen att fira gudstjänst och mässa i Adolf Fredriks kyrka.

Gudstjänster öppnar för max 50 personer fr.o.m. 1 juni

Välkommen att fira gudstjänst och mässa i Adolf Fredriks kyrka.

Om kyrkovalet

Det mesta du behöver veta om kyrkovalet 2021.

I Adolf Fredriks församling finns diakon och präster till stöd. Samtalet är kostnadsfritt och sker under tystnadsplikt. Samtalet handlar om det du vill prata om, dina frågor, bekymmer eller svårigheter. Du kan komma till enstaka samtal eller flera och du kan återkomma vid behov.

Samtalsstöd

Ett par händer som binder en krans av maskrosor.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

"Ni får komma till festen ni också. Om ni ångrar er. När ni vill." Läs tankar inför helgen av prästen Agneta.

Här hittar du inträdesblanketten

Bli medlem i hos oss

Här hittar du inträdesblanketten

Kalenderprenumeration

Här kan du anmäla dig som prenumerant på veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.

Vill du delta i en gudstjänst, besöka ett musik- eller kulturevenemang, en öppen förskola, ett språkcafé eller delta i en pilgrimsvandring? Här får du en samlad bild av allt som händer och kan skapa ditt eget kalendarium.

Gör ditt eget kalendarium