Oavsett vem du är eller vad du tänker på så vill vi med glädje välkomna dig till Adolf Fredriks kyrka och församling. Vi vill vara en församling för alla! Kyrkan är öppen mån 13-18, tis och ons 10-16, tor 11.30-16, fred, lör och sön 10-16 .

Onsdagar kl. 18.30-19.00 via Zoom

Digital Bibelmeditation Vad kan Bibeln säga oss idag?

Onsdagar kl. 18.30-19.00 via Zoom

Vi sprider hopp och värme - digitalt!

Ta del av andakter, musik och mycket annat. Se våra filmade hälsningar här

Vi sprider hopp och värme - digitalt!

Två pojkar ligger på flotte i vattnet bland skräp.

Under samma himmel - Fasteaktionen

Coronapandemin tvingar miljoner människor till ett liv i extrem fattigdom och hunger. Tillsammans med Act Svenska kyrkan kan du bidra till att mätta familjer, motverka ökande våld mot kvinnor och barn och stödja människor för att resa sig starkare efter pandemin.

Bild på bönerummet "Fastan" på hemsidan be.svenskakyrkan.se

Be en bön under fastan

På bönewebben kan du skriva en bön eller tända ett ljus i fastan.

Viktig information om våra träffpunkter och andra sammankomster

Gudstjänster, träffpunkter och konserter pausade p.g.a restriktioner

Viktig information om våra träffpunkter och andra sammankomster

I Adolf Fredriks församling finns diakon och präster till stöd. Samtalet är kostnadsfritt och sker under tystnadsplikt. Samtalet handlar om det du vill prata om, dina frågor, bekymmer eller svårigheter. Du kan komma till enstaka samtal eller flera och du kan återkomma vid behov.

Samtalsstöd

Två personer dricker varm choklad

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

"Vågade hon verkligen berätta precis hur hon tänkte och kände?" Läs tankar inför helgen av prästen Maria.

Här hittar du inträdesblanketten

Bli medlem i hos oss

Här hittar du inträdesblanketten

Kalenderprenumeration

Här kan du anmäla dig som prenumerant på veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.

Vill du delta i en gudstjänst, besöka ett musik- eller kulturevenemang, en öppen förskola, ett språkcafé eller delta i en pilgrimsvandring? Här får du en samlad bild av allt som händer och kan skapa ditt eget kalendarium.

Gör ditt eget kalendarium