Oavsett vem du är eller vad du bär på så vill vi med glädje välkomna dig till Adolf Fredriks kyrka och församling. Vi vill vara en församling för alla! Kyrkan är öppen mån 13-18, tis och ons 10-16, tor 10.30-16, fred-sön 10-16.

’’Var inte rädd  för mörkret ty ljuset vilar där’’

Luciakonserter med Adolf Fredrik kyrkas kammarkör fredag 13 december kl 18.00 och kl 20.30

’’Var inte rädd för mörkret ty ljuset vilar där’’

Adolf Fredriks kyrkas ungdomskör, diskantör och barnkör.

Lucia - och julmatiné söndag 15 december kl 17.00 - SLUTSÅLT!

Adolf Fredriks kyrkas ungdomskör, diskantör och barnkör.

Här kan du se de mässor som vi har utöver de regelbundna

Julens mässor och gudstjänster

Här kan du se de mässor som vi har utöver de regelbundna

Vårt populära julspel med körer och solister

Julspel 24 december kl 11.00 Adolf Fredriks kyrka - SLUTSÅLT!

Vårt populära julspel med körer och solister

För Kör,två flöjter, fagott och recitation

Gaudete av Anders Öhrwall Julafton 24 dec kl 17.00

För Kör,två flöjter, fagott och recitation

Hitta julstämningen hos oss

Julmusik på orgel Annandagen kl 16.00

Hitta julstämningen hos oss

Julens alla konserter och aktiviteter i församlingen

Fira Lucia och Jul med oss

Julens alla konserter och aktiviteter i församlingen

Annika Millde på temat Nåd

Kyrkoherden har ordet

Annika Millde på temat Nåd

Här kan du läsa Artiklar och intervjuer, se julens alla aktiviteter m m samt hela kalendariet to m 23 februari

Vinterns församlingblad på temat ''Nåd'' är här!

Intervju med textilkonstnären Sylva Klarén

Sylva Klarén skapar textilier i ett innerligt samspel med kyrkorummet

Intervju med textilkonstnären Sylva Klarén

Nybörjare eller van? Alla är välkomna till vårt stickcafé!

Nyhet! Stickcafé på torsdagar kl 13.00

Nybörjare eller van? Alla är välkomna till vårt stickcafé!

Här kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika. Öppet onsdagar 13.30-15.30 och fredagar 9.00-12.00 på Kammakargatan 30.

Öppen förskola

Här hittar du vårt musikprogram för hösten och vintern 2019/20 Konserterna hålls i Adolf Fredriks kyrka, Holländargatan 14.

Musikprogram

”Under många år har det varit en återkommande debatt i sociala medier kring firandet av Lucia. Vem får ha på sig vad? Är det rätt att klä ut sig till pepparkaksgubbe? Religion eller tradition?” Läs tankar inför helgen.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Kalenderprenumeration

Här kan du anmäla dig som prenumerant på veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.