Oavsett vem du är eller vad du tänker på så vill vi med glädje välkomna dig till Adolf Fredriks kyrka och församling. Vi vill vara en församling för alla! Kyrkan är öppen mån 13-18. Tis och ons 10-11 och 11.45-16.30. Tor 11.45-16.30. Fre 10-13 och 13.45-16.30. Lör 10-12.15 och 13-16.30. Sön och helgdag 10-13.15 och 14-16.30. Expeditionen är öppen mån 9-16.30 (lunchstängt mellan 12-13) ons 9-12, tor 10.30-16.30 (lunchstängt mellan 12-13)

En gåva för världen

För allas rätt till ett värdigt liv. Din gåva gör skillnad.

Bli månadsgivare

Gästkrönika

’’ Att ha ett utrymme där man kunde diskutera och prata om allt mellan himmel och jord fick mig att känna mig mycket lättare i själen.''

Sommarkonserter i juli

Välkommen att avnjuta musik av hög klass med våra egna och gästande musiker i vår vackra kyrka. Denna sommar bjuder vi på fem konserter fem söndagar i juli. Här kan du läsa programmet!

Sommarkonsert söndag 10 juli kl. 20.00

''Musikaliska berättelser från när och fjärran''

Sommarkonsert söndag 3 juli kl. 20.00

Musik av Johann Sebastian Bach

Kyrkorna på Pride

Tillsammans arbetar vi för att motverka diskriminering av HBTQI-personer - för en kyrka som inkluderar alla och möter varje människa med kärlek och respekt.

Klockspelsmusik under sommaren

Flera datum kl 12.45 kan du avlyssna klockspelsmusik då Per-Ove Larsson spelar.

Sommar i Adolf Fredriks kyrka

Under sommaren pausar vi många av våra träffpunkter men kyrkan är öppen som vanligt och förutom gudstjänster erbjuder vi även visningar, konserter, utställning med mera. Välkommen till vår sommarkyrka!

Dags för konfirmation!

En chans att utforska livets stora frågor, ha roligt och lära känna nya vänner! Anmälan öppnar 19 maj

Visningar i sommar

Välkommen på guidade visningar av några av kyrkans alla våra intressanta föremål

Torsdagsfika kl.13.00 - 15.00

Välkomna att umgås eller handarbeta och fika hos oss

Samtalsstöd

I Adolf Fredriks församling finns diakon och präster till stöd. Samtalet är kostnadsfritt och sker under tystnadsplikt. Samtalet handlar om det du vill prata om, dina frågor, bekymmer eller svårigheter. Du kan komma till enstaka samtal eller flera och du kan återkomma vid behov.

Aktuellt: Församlingshuset renoveras under sommaren

Vissa aktiviteter förläggs på nya platser. Här kan du läsa mer och hålla dig uppdaterad.

En svart figur springer i universum.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Universum var öde, djupet täcktes av mörker och en Gudsvind svepte fram. Sedan förändrades allt på ett ögonblick. Läs Tankar inför helgen av prästen Emelie.

Kalenderprenumeration

Här kan du anmäla dig som prenumerant på veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.