Oavsett vem du är eller vad du tänker på så vill vi med glädje välkomna dig till Adolf Fredriks kyrka och församling. Vi vill vara en församling för alla! Kyrkan är öppen mån 13-18, tis och ons 10-16, tor 10.30-16, fred 10-16, lör STÄNGT, sön 10-14

Har du inte möjlighet att besöka vår kyrka? Se våra filmer här

Då kan du ändå ta del av bön, reflektioner och musik då vi nästan varje helg sänder en filmad hälsning  på vår webb och i våra sociala medier. Vi lägger upp alla filmer kontinuerligt på vår YouTubekanal.  Klicka dig vidare på denna länk för att se den senaste filmhälsningen och alla andra filmer vi gjort!  Vår Youtubekanal

Det himmelska landskapet

Konsert Söndag 19 Juli kl 20.00

Det himmelska landskapet

Varje tisdag kl.12.15 kan du njuta av stämningsfull orgelmusik och en avkopplande stund i vår vackra kyrka. Fri entré.

Lunchmusik på orgel

Barockmusik med Stylus Phantasticus

Konsert Söndag 26 Juli kl 20.00

Barockmusik med Stylus Phantasticus

Max 50 personer i kyrkan åt gången

Gudstjänster och konserter öppnar upp igen fr.o.m. 23 juni

Max 50 personer i kyrkan åt gången

Under konfirmationstiden får du inte bara lära dig mer om kristendomen och hur den hänger ihop med livet. Du får också en chans att jobba med dina frågor och funderingar om livet -  Ingen fråga är för stor eller för konstig och alla får vara sig själva.

Konfirmation

Under konfirmationstiden får du inte bara lära dig mer om kristendomen och hur den hänger ihop med livet. Du får också en chans att jobba med dina frågor och funderingar om livet - Ingen fråga är för stor eller för konstig och alla får vara sig själva.

Tips och inspiration till en rolig semester på hemmaplan

Semestra hemma - hemester!

Tips och inspiration till en rolig semester på hemmaplan

Läs våra riktlinjer innan du besöker vår kyrka

Information kring Coronaviruset

Läs våra riktlinjer innan du besöker vår kyrka

Vi finns här för samtal

Behöver du prata med någon?

Vi finns här för samtal

Ljus faller in genom kyrkfönster på kors.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

"Allt ekar genom valven, och samtidigt är det tyst, lugnt och stilla. Så många människoberättelser bär hon i sitt hjärta, den ståtliga katedralen." Läs tankar inför helgen av prästen Catharina.

Här hittar du inträdesblanketten

Bli medlem i hos oss

Här hittar du inträdesblanketten

Kalenderprenumeration

Här kan du anmäla dig som prenumerant på veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.

Vill du delta i en gudstjänst, besöka ett musik- eller kulturevenemang, en öppen förskola, ett språkcafé eller delta i en pilgrimsvandring? Här får du en samlad bild av allt som händer och kan skapa ditt eget kalendarium.

Gör ditt eget kalendarium