Kyrkan öppen för besök, andakt och ljuständning: Mån 13-18. Tis-ons 10-16. Tors 10:30-16. Fre-sön 10-16.

En begravningsgudstjänst är ett avsked. Därför är det viktigt att de sörjande kan se tillbaka på avskedet som inte bara en svår stund, utan också som en fin och minnesvärd högtid.

Begravning

Här kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika. Öppet onsdagar 13.30-15.30 och fredagar 9.00-12.00 på Kammakargatan 30.

Öppen förskola

En onsdag i månaden firar vi Babygudstjänst för alla sinnen kl 13.30 i Adolf Fredriks kyrka. Alla sinnen får vara med och uppleva och vi sjunger sånger tillsammans med vår organist. Efteråt är det Öppen förskola som vanligt på Kammakargatan 30. Välkommen!

Babygudstjänst 10 april kl 13.30

Här hittar du vårt musikprogram för våren och sommaren 2019. Konserterna hålls i Adolf Fredriks kyrka, Holländargatan 14.

Musikprogram

Stockholms stifts kyrkomusikaliska pris tilldelas Per-Ove Larsson, med trettio år i Adolf Fredriks församling, som får årets Sankta Ceciliapris. I motiveringen framhålls särskilt: Per-Ove lever musik!

Trotjänare får årets Ceciliapris

Varje tisdag kl.12.15 kan du njuta av stämningsfull orgelmusik och en avkopplande stund i vår vackra kyrka. Fri entré.

Lunchmusik på orgel

Välkommen till tisdagsträffen! Träffarna inleds med en lättare gemensam lunch, sedan ett program på ca 45 minuter. Det serveras lättare förtäring till en kostnad av 30 kr som går till välgörande ändamål.

Tisdagsträffen

Kollekt betyder att samla in. Kollekt är alltid en frivillig gåva.

Därför är kollekten viktig

Kollekt betyder att samla in. Kollekt är alltid en frivillig gåva. En gåva från den som kan avstå till den som behöver. Kollekten går alltid till viktiga ändamål.

Församlingen har en festlokal, ett större och ett mindre mötesrum, stor församlingssal och en fin stenhall som är utmärkt för inledande mingel.

Konferens, möten och uthyrning

”Gud är kärlek, och den som förblir i kärleken förblir i Gud..”
Ur 1 Joh 4:16

En församling för alla

”Gud är kärlek, och den som förblir i kärleken förblir i Gud..” Ur 1 Joh 4:16

På vår bönewebb kan du tända ett symboliskt ljus i mörkret.

Tänd ett ljus

På vår bönewebb kan du tända ett symboliskt ljus i mörkret.

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga medarbetare

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga medarbetare

I november påbörjades säkerhetskontroll av gravstenarna på Adolf Fredriks kyrkogård.

Gravstenskontroll pågår

"Maria kunde inte sova mer den natten ängeln hade besökt henne. Det var något som förbryllade henne, något som hon inte riktigt kunde sätta fingret på."

Tankar inför helgen

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter