Oavsett vem du är eller vad du tänker på så vill vi med glädje välkomna dig till Adolf Fredriks kyrka och församling. Vi vill vara en församling för alla! Kyrkan är öppen mån 13-18, tis och ons 10-16, tor 11.00-16, fred, lör och sön 10-16 .

Hur blev valresultatet?

Information om rösträkningen och länk till liveräkningen

Öppen förskola

Här kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika. Öppet onsdagar 13.30-15.30 och fredagar 9.00-12.00 på Kammakargatan 30.

Dags för konfirmation! Anmälan öppen

Under konfirmationstiden får du inte bara lära dig mer om kristendomen och hur den hänger ihop med livet. Du får också en chans att jobba med dina frågor och funderingar om livet - Ingen fråga är för stor eller för konstig och alla får vara sig själva.

Torsdagscafé kl.13.00 - 15.00

Välkomna att umgås eller handarbeta och fika hos oss

Växa på djupet - Bibelmeditation

Meditation över en bibeltext under ledning

Musikprogram Adolf Fredriks kyrka

program för alla höstens konserter

Samtalsstöd

I Adolf Fredriks församling finns diakon och präster till stöd. Samtalet är kostnadsfritt och sker under tystnadsplikt. Samtalet handlar om det du vill prata om, dina frågor, bekymmer eller svårigheter. Du kan komma till enstaka samtal eller flera och du kan återkomma vid behov.

Bli medlem i hos oss

Här hittar du inträdesblanketten

Två händer som greppar varandra och en blombukett.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

"I söndagens evangelietext säger Jesus åt lärjungarna, och oss, att inte samla våra skatter på jorden utan samla dem i himlen. Men vad är en himmelsk skatt? Kanske är det så enkelt som kärlek." skriver prästen Johan.

Kalenderprenumeration

Här kan du anmäla dig som prenumerant på veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.