Oavsett vem du är eller vad du bär på så vill vi med glädje välkomna dig till Adolf Fredriks kyrka och församling. Vi vill vara en församling för alla! Kyrkan är öppen för besök, andakt och ljuständning: Mån 13-18. Tis-ons 10-16. Tors 10:30-16. Fre-sön 10-16.

Musik för själ och hjärta genom epokerna med sopran Hannah Holgersson, violinist  Katarina Bengtson Dennis och organist Per-Ove Larsson.

Konsert söndag 17 november kl 16.00

Musik för själ och hjärta genom epokerna med sopran Hannah Holgersson, violinist Katarina Bengtson Dennis och organist Per-Ove Larsson.

Organist, Per-Ove Larsson

Orgelkonsert söndag 24 november kl 16.00

Organist, Per-Ove Larsson

Här kan du läsa Artiklar och intervjuer, se julens alla aktiviteter m m samt hela kalendariet to m 23 februari

Vinterns församlingblad på temat ''Nåd'' är här!

Annika Millde på temat Nåd

Kyrkoherden har ordet

Annika Millde på temat Nåd

En onsdag i månaden firar vi Babygudstjänst för alla sinnen kl 13.30 i Adolf Fredriks kyrka. Alla sinnen får vara med och uppleva och vi sjunger sånger tillsammans med vår organist. Efteråt är det Öppen förskola som vanligt på Kammakargatan 30. Välkommen!

Babygudstjänst

Nybörjare eller van? Alla är välkomna till vårt stickcafé!

Nyhet! Stickcafé på torsdagar kl 13.00

Nybörjare eller van? Alla är välkomna till vårt stickcafé!

Julens mässor och gudstjänster

Julens alla konserter och aktiviteter i församlingen

Fira Lucia och Jul med oss

Julens alla konserter och aktiviteter i församlingen

Här kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika. Öppet onsdagar 13.30-15.30 och fredagar 9.00-12.00 på Kammakargatan 30.

Öppen förskola

Här hittar du vårt musikprogram för hösten och vintern 2019/20 Konserterna hålls i Adolf Fredriks kyrka, Holländargatan 14.

Musikprogram

"Hur hälsar du på andra människor? Jag kommer ofta på mig själv med att säga ”hej hej” till människor jag känner, och till människor som jag passerar på gatan. Ibland blir det ett samtal, ibland bara ett hej.” Läs Catharina Carlssons tankar inför helgen.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Kalenderprenumeration

Här kan du anmäla dig som prenumerant på veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.