Oavsett vem du är eller vad du tänker på så vill vi med glädje välkomna dig till Adolf Fredriks kyrka och församling. Vi vill vara en församling för alla! Kyrkan är öppen mån 13-18, tis och ons 10-16, tor 11.30-16, fred, lör och sön 10-16 .

Under konfirmationstiden får du inte bara lära dig mer om kristendomen och hur den hänger ihop med livet. Du får också en chans att jobba med dina frågor och funderingar om livet -  Ingen fråga är för stor eller för konstig och alla får vara sig själva.

Dags för konfirmation! Anmälan öppnar 28 maj

Under konfirmationstiden får du inte bara lära dig mer om kristendomen och hur den hänger ihop med livet. Du får också en chans att jobba med dina frågor och funderingar om livet - Ingen fråga är för stor eller för konstig och alla får vara sig själva.

Vi sprider hopp och värme - digitalt!

Ta del av andakter, musik och mycket annat. Se våra filmade hälsningar här

Vi sprider hopp och värme - digitalt!

Välkommen att fira gudstjänst och mässa i Adolf Fredriks kyrka. Max antal deltagare 8 pers. Förboka din plats på tel.08-207076 under expeditionstid. Om platser finns kvar går det bra att komma in och boka i kyrkan på lördagar.

Gudstjänster öppnar 9 maj

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Förra gången, 2017, röstade en miljon medlemmar om hur Svenska kyrkan ska styras. Här får du veta hur du gör för att ställa upp och hur valet går till.

Kyrkoval 2021 - demokrati i kyrkan

I Adolf Fredriks församling finns diakon och präster till stöd. Samtalet är kostnadsfritt och sker under tystnadsplikt. Samtalet handlar om det du vill prata om, dina frågor, bekymmer eller svårigheter. Du kan komma till enstaka samtal eller flera och du kan återkomma vid behov.

Samtalsstöd

Flicka med munskydd vilar huvudet i handen.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

"Livet är full av mellanrum där det mesta verkar fortsätta som vanligt. Men för den som befinner sig i mellanrummet så har allting på något sätt stannat upp." Läs tankar inför helgen av prästen Charlotte.

Här hittar du inträdesblanketten

Bli medlem i hos oss

Här hittar du inträdesblanketten

Kalenderprenumeration

Här kan du anmäla dig som prenumerant på veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.

Vill du delta i en gudstjänst, besöka ett musik- eller kulturevenemang, en öppen förskola, ett språkcafé eller delta i en pilgrimsvandring? Här får du en samlad bild av allt som händer och kan skapa ditt eget kalendarium.

Gör ditt eget kalendarium