Oavsett vem du är eller vad du bär på så vill vi med glädje välkomna dig till Adolf Fredriks kyrka och församling. Vi vill vara en församling för alla! Kyrkan är öppen mån 13-18, tis och ons 10-16, tor 10.30-16, fred-sön 10-16.

Askonsdagen inleder fastetiden, avhållsamhetens tid. Vi försöker

Askonsdagsmässa onsdag 26/2 kl 19.00

Askonsdagen inleder fastetiden, avhållsamhetens tid. Vi försöker fly all ytlighet och söka oss till djupet – också när vi konfronteras med våra egna tillkortakommanden, punkterna där livet blivit aska.

Musik av Imogen Holst, Karin Rehnqvist och Galina Grigorjeva

Körkonsert 8 mars

Musik av Imogen Holst, Karin Rehnqvist och Galina Grigorjeva

Som en del i vårens samtalskvällar på temat förluster.

Föreläsning med Petra Kahn Nord

Som en del i vårens samtalskvällar på temat förluster.

Två föreläsningar med efterföljande samtalskvällar på temat förluster.
Start onsdag 11 mars kl 18.30

Föreläsningar och samtalskvällar om förluster

Två föreläsningar med efterföljande samtalskvällar på temat förluster. Start onsdag 11 mars kl 18.30

Duger jag som jag är?

Gästkrönika

Duger jag som jag är?

Här kan du läsa vårens församlingsblad eller ladda ned som PDF

Vårens församlingsblad som PDF

Här kan du läsa vårens församlingsblad eller ladda ned som PDF

Här kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika. Öppet onsdagar 13.30-15.30 och fredagar 9.00-12.00 på Kammakargatan 30.

Öppen förskola

Flicka med ryggsäck med nalle i.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

”Och det finns många saker som mammor inte får göra. Man får inte använda smeknamn i skolan, man får inte andas på det där pinsamma sättet. Man får inte hålla sin nioåring i handen och man får inte knyta sjuåringens skor.” Läs tankar inför helgen av prästen Charlotte Frycklund.

Bild ovanifrån på en dator, en kaffekopp, en hand som håller i en penna och en skrivbok.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Kalenderprenumeration

Här kan du anmäla dig som prenumerant på veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.