Kyrkan öppen för besök, andakt och ljuständning: Mån 13-18. Tis-ons 10-16. Tors 10:30-16. Fre-sön 10-16.

Andrum för kropp och själ

AW i kyrkan

Andrum för kropp och själ

Varje tisdag kl.12.15 kan du njuta av stämningsfull orgelmusik och en avkopplande stund i vår vackra kyrka. Fri entré.

Lunchmusik på orgel

Välkommen till tisdagsträffen! Träffarna inleds med en lättare gemensam lunch, sedan ett program på ca 45 minuter. Det serveras lättare förtäring till en kostnad av 30 kr som går till välgörande ändamål.

Tisdagsträffen

Här kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika. Öppet onsdagar 13.30-15.30 och fredagar 9.00-12.00 på Kammakargatan 30.

Öppen förskola

Här hittar du vårt musikprogram för hösten och vintern 2019/20 Konserterna hålls i Adolf Fredriks kyrka, Holländargatan 14.

Musikprogram

En oas för HBTQ flyktingar

Newcomers

En oas för HBTQ flyktingar

En begravningsgudstjänst är ett avsked. Därför är det viktigt att de sörjande kan se tillbaka på avskedet som inte bara en svår stund, utan också som en fin och minnesvärd högtid.

Begravning

Kollekt betyder att samla in. Kollekt är alltid en frivillig gåva.

Därför är kollekten viktig

Kollekt betyder att samla in. Kollekt är alltid en frivillig gåva. En gåva från den som kan avstå till den som behöver. Kollekten går alltid till viktiga ändamål.

Församlingen har en festlokal, ett större och ett mindre mötesrum, stor församlingssal och en fin stenhall som är utmärkt för inledande mingel.

Konferens, möten och uthyrning

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga medarbetare

Här hittar du kontaktuppgifter till samtliga medarbetare

”Gud är kärlek, och den som förblir i kärleken förblir i Gud..”
Ur 1 Joh 4:16

En församling för alla

”Gud är kärlek, och den som förblir i kärleken förblir i Gud..” Ur 1 Joh 4:16

"Vi räddade en larv en dag, en 1,5-åring och jag. Det kanske inte verkar så stort, men det var viktigt. Det var, när jag ser tillbaka på det, en av sommarens och semesterns finaste dagar."  Läs Josefine Gräsberg Franzens tankar inför helgen.

Tankar inför helgen – präster funderar utifrån kommande söndags texter

"Vi räddade en larv en dag, en 1,5-åring och jag. Det kanske inte verkar så stort, men det var viktigt. Det var, när jag ser tillbaka på det, en av sommarens och semesterns finaste dagar." Läs Josefine Gräsberg Franzens tankar inför helgen.

Här får du veta var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har. Du får också veta vart du ska vända dig om du har frågor kring Svenska kyrkans hantering av personuppgifter.

Så behandlar Svenska kyrkan dina personuppgifter