Oavsett vem du är eller vad du tänker på så vill vi med glädje välkomna dig till Adolf Fredriks kyrka och församling. Vi vill vara en församling för alla! Kyrkan är öppen mån 13-18, tis och ons 10-16, tor 10.30-16, fred 10-16, lör STÄNGT, sön 10-14

Här kan ni se de vinnande bidragen i vår fototävling på temat ''Ljusglimtar i en svår tid''

Vinnare i vår fototävling

Läs här om den renovering som pågår på kyrkogården just nu

Renovering av minneslunden

Läs här om den renovering som pågår på kyrkogården just nu

Under konfirmationstiden får du inte bara lära dig mer om kristendomen och hur den hänger ihop med livet. Du får också en chans att jobba med dina frågor och funderingar om livet -  Ingen fråga är för stor eller för konstig och alla får vara sig själva.

Konfirmation

Under konfirmationstiden får du inte bara lära dig mer om kristendomen och hur den hänger ihop med livet. Du får också en chans att jobba med dina frågor och funderingar om livet - Ingen fråga är för stor eller för konstig och alla får vara sig själva.

Varje torsdag kl 12.45 kan du utomhus avnjuta klockspelsmusik då organist Per-Ove Larsson spelar. Slå dig ned på en bänk på vår kyrkogård eller bor du i närheten så öppna ditt fönster och släpp in musiken!

Klockspelsmusik varje torsdag kl 12.45

Här kan du vandra genom kyrkan virtuellt

Virtuell rundtur

Här kan du vandra genom kyrkan virtuellt

Vi finns här för dig på webben

Se vår filmade helghälsning här

Vi finns här för dig på webben

Läs våra riktlinjer innan du besöker vår kyrka

Information kring Coronaviruset

Läs våra riktlinjer innan du besöker vår kyrka

Vi finns här för samtal

Behöver du prata med någon?

Vi finns här för samtal

Flicka med superhjältemantel står på klippa vänd mot solnedgången.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

”De storverk Fadern och Sonen utförde var magnifika, och någon måste berätta om det för folket. Helga Ande fick sin nya tjänst lagom till pingsthelgen.” Läs tankar inför helgen av prästen Kjell.

Här hittar du inträdesblanketten

Bli medlem i hos oss

Här hittar du inträdesblanketten

Kalenderprenumeration

Här kan du anmäla dig som prenumerant på veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.

Vill du delta i en gudstjänst, besöka ett musik- eller kulturevenemang, en öppen förskola, ett språkcafé eller delta i en pilgrimsvandring? Här får du en samlad bild av allt som händer och kan skapa ditt eget kalendarium.

Gör ditt eget kalendarium