Oavsett vem du är eller vad du tänker på så vill vi med glädje välkomna dig till Adolf Fredriks kyrka och församling. Vi vill vara en församling för alla! Kyrkan är öppen mån 13-18, tis och ons 10-16, tor 10.30-16, fred, lör och sön 10-16

Gravrättsinnehavare sökes

Adolf Fredriks församling söker gravrättsinnehavare på Adolf Fredriks kyrkogård.

Du är inte ensam i din sorg. Välkommen till en helg med värme och eftertanke.
Vi minns och hedrar våra bortgångna nära och kära.

Allhelgonahelgen i Adolf Fredriks kyrka

Du är inte ensam i din sorg. Välkommen till en helg med värme och eftertanke. Vi minns och hedrar våra bortgångna nära och kära.

Här kan ni träffa andra barn och föräldrar, leka, sjunga och fika. Öppet onsdagar 13.30-15.30 och fredagar 9.00-12.00 på Kammakargatan 30.

Öppen förskola

Välkomna att umgås och fika hos oss

Ny träffpunkt! Torsdagscafé varje vecka kl.13.00 - 15.00

Välkomna att umgås och fika hos oss

Föreläsningar, berättelser och samtal om livets brännande frågor

Växa på djupet - Kyrksoffan

Föreläsningar, berättelser och samtal om livets brännande frågor

Musik av bl a Brahms,de Frumerie och Rheinberger

Allhelgonakonsert 31 okt kl. 16.00 och kl.18.00

Musik av bl a Brahms,de Frumerie och Rheinberger

Upptäck Louis Viernes fantastiska musik

Louis Vierne 150 år Del 2 av 3 - Orgelkonsert sön 1 nov kl 16.00

Upptäck Louis Viernes fantastiska musik

Vi finns här för samtal

Walk and talk- promenadsamtal

Vi finns här för samtal

Under konfirmationstiden får du inte bara lära dig mer om kristendomen och hur den hänger ihop med livet. Du får också en chans att jobba med dina frågor och funderingar om livet -  Ingen fråga är för stor eller för konstig och alla får vara sig själva.

Konfirmation

Under konfirmationstiden får du inte bara lära dig mer om kristendomen och hur den hänger ihop med livet. Du får också en chans att jobba med dina frågor och funderingar om livet - Ingen fråga är för stor eller för konstig och alla får vara sig själva.

Hög av gamla svartvita familjefoton.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

"Det är svårt, det här med familj och relationer, för många av oss. Men det är också där som många av oss har vår trygghet.." Läs tankar inför helgen av prästen Maria.

Här hittar du inträdesblanketten

Bli medlem i hos oss

Här hittar du inträdesblanketten

Kalenderprenumeration

Här kan du anmäla dig som prenumerant på veckokalendrar för Svenska kyrkans församlingar i Stockholms stift.

Vill du delta i en gudstjänst, besöka ett musik- eller kulturevenemang, en öppen förskola, ett språkcafé eller delta i en pilgrimsvandring? Här får du en samlad bild av allt som händer och kan skapa ditt eget kalendarium.

Gör ditt eget kalendarium