Ny träffpunkt för dig som är mitt i livet - onsdagar 17.30

Kvällar som vi kommer att ägna åt att på olika sätt ta upp livets brännande och stora frågor genom samtal och föreläsningar m.m.

Är du mitt uppe i livet och söker en större förståelse av din tillvaro?

Då ser vi fram emot att träffa dig i höst och ’’Växa på djupet’’!
’’Växa på djupet’’ är onsdagskvällar som vi kommer att ägna åt att på olika sätt ta upp livets brännande och stora frågor. Vi kommer även att spendera tid för den inre resan genom meditation och stillhet. Tillsammans lyssnar vi på berättelser och diskuterar sådant som känns knepigt att förstå. Varje tillfälle börjar med en stund i kyrkan med start kl. 17.30, därefter går vi över till församlingens lokaler på Kammakargatan 30 för vidare programpunkt.
Det är helt gratis att vara med och ingen föranmälan krävs.
Planerad start ons 2 sept. För mer info håll koll här eller följ oss på Facebook.

Ons 2 september 17.30 i Adolf Fredriks kyrka.
Gudstjänst- Kort gudstjänst och med information inför hösten.

Ons 9 september 17.30 i Adolf Fredriks kyrka
Aftonsång - AF Qvartetten sjunger Musik av Claudio Monteverdi, Fredrik Sixten och J S Bach.
ca 18.30 Kammakargatan 30
Samtal inför Kyrksoffan - Vi  provtänker kring ämnet som vår nästa gäst ska samtala om. Vi delar erfarenheter och funderar över vilka frågor vi vill ha svar på.

Ons 16 september 17.30 i Adolf Fredriks kyrka
Textmeditation
- Vi fördjupar oss i en bibelberättelse med hjälp av kristen meditation.
ca 18.30 Kammakargatan 30

Ons 23 september 17.30 i Adolf Fredriks kyrka
Orgelmeditation - Här får du möjlighet att Llyssna och meditera till orgelmusik framförd spelad av organist Per-Ove Larsson.
ca 18.30 Kammakargatan 30 - Kyrksoffan  med Charlotte Signahl    Vi lyssnar till Charlottes berättelse som bland annat kommer att handla om motivationspsykologi.

Ons 30 september 17.30 i Adolf Fredriks kyrka
Gudstjänst- Kort gudstjänst
ca 18.30 Kammakargatan 30 - Samtal efter Kyrksoffan- Fick vi svar på våra frågor? Vilka nya frågor har väckts? Hur går vi vidare?

Ons 7 oktober  17.30 i Adolf Fredriks kyrka
Aftonsång - AF Qvartetten sjunger Musik av William Byrd, Karl-Erik Svedlund och Anders Nyberg
ca 18.30 Kammakargatan 30 - Samtal inför Kyrksoffan- Vi  provtänker kring ämnet som vår nästa gäst ska samtala om. Vi delar erfarenheter och funderar över vilka frågor vi vill ha svar på.

Ons 14 oktober  17.30 i Adolf Fredriks kyrka- Textmeditation - Vi fördjupar oss i en bibelberättelse med hjälp av kristen meditation
18.30 Kammakargatan 30 - Bibelsamtal - Vi samtalar om vad texten som vi lyssnade till i kyrkan kan betyda här och nu i vårt eget liv.

Ons 21 oktober  17.30 i Adolf Fredriks kyrka
Orgelmeditation - Lyssna och meditera till orgelmusik framförd av organist Per-Ove Larsson.
ca 18.30 Kammakargatan 30  - Kyrksoffan med  Katarina Lindgren. Vi lyssnar till Katarinas berättelse som bland annat kommer att handla om människans sårbarhet.

Ons 28 oktober 17.30 i Adolf Fredriks kyrka
Gudstjänst - Kort gudstjänst
ca 18.30 Kammakargatan 30- Samtal efter Kyrksoffan -
Fick vi svar på våra frågor? Vilka nya frågor ar väckts? Hur går vi vidare?

Ons 4 november 17.30 i Adolf Fredriks kyrka
Aftonsång - AF Qvartetten sjunger Musik av William Byrd, Claudio Monteverdi och J S Bach.

Ons 11 november 17.30 i Adolf Fredriks kyrka
Textmeditation- Vi fördjupar oss i en bibelberättelse med hjälp av kristen meditation.
ca 18.30 Kammakargatan 30 Bibelsamtal- Vi samtalar om vad texten som vi lyssnade till i kyrkan kan betyda här och nu i vårt eget liv.

Ons 18 november 17.30 i Adolf Fredriks kyrka
Orgelmeditation - Lyssna och meditera till orgelmusik framförd spelad av organist Per-Ove Larsson.
ca 18.30 Kammakargatan - Kyrksoffan - Föreläsning mer info kommer.

Ons 25 november 17.30 i Adolf Fredriks kyrka
Gudstjänst  - Kort gudstjänst
ca 18.30 Kammakargatan - Samtal efter Kyrksoffan - Fick vi svar på våra frågor? Vilka nya frågor ar väckts? Hur går vi vidare?

Har du frågor kontakta vår diakon Ulrika eller präst Mikael nedan.

Mikael Arnqvist

Ulrika  Ingermark