Ungdom och konfirmand

Vår ungdomsverksamhet riktar sig till våra konfirmander och uppåt.
Ungdomar träffas i samband med konfirmationsundervisning, ledarutbildning och i höst startar Ungdomshäng, mer information kommer.

Många skolor inom församlingens gränser är i kyrkan när klasserna har skolavslutningar. De medverkar även i dramer som utspelas, i just utbildningssyfte – i den kristna tron. Skolorna besöker vi löpande för att upprätthålla en god kontakt.

Tjejgruppen
Vi pratar om saker som känns viktiga, får vara kreativa och ha mysigt. Varje gång äter vi mellanmål. Innan vi går hem har vi en enkel andakt där vi sjunger, tänder ljus och pratar om livet. Välkommen! Anmälan till gruppen. Ledare: Anna Levin och ungdomsledare. Torsdagar kl 15.30-17.30.

För frågor om konfirmation och ungdomsgrupper kontakta Anna Levin

Anna Levin