Högmässor och gudstjänster

Välkommen att fira gudstjänst och mässa i Adolf Fredriks kyrka.

Varje söndag
11.00 Högmässa eller Mässa för alla åldrar (En gång i månaden).
Veckans höjdpunkt i församlingen! En plats att möta Gud och varandra. Vi samlas för att tillsammans be, sjunga och lyssna.  Adolf Fredriks vokalensemble eller Adolf Fredriks kyrkas kammarkör medverkar. Kyrkkaffe serveras efteråt i skolhuset på Kammakargatan 13.

Varje torsdag
12.15 Lunchmässa
Vardagsmässa där vi samlas vid nattvardsbordet och ber tillsammans för de förbönsämnen som lagts i vår förbönskorg.

Varje onsdag
17.30 Kvällsmässa
Mässa som en del av våra Växa på djupet - kvällar, då vi börjar med en lugn stund i kyrkan. Mässan innehåller växelvis aftonsång eller orgelmeditation.

En söndag i månaden
11.00 Mässa för alla åldrar
Mässa för alla åldrar är en gudstjänst som riktar sig till alla åldrar och tilltalet i predikan vänder sig till både barn och vuxna. Våra barnkörer medverkar och sjunger sånger som handlar om temat för dagen.

En onsdag i månaden
Babygudstjänst kl. 13.30

För att undvika smittspridning av Covid-19 ber vi er besökare att stanna hemma om ni är sjuka eller har symptom.

Vad gör de i kyrkan egentligen?

Vi firar gudstjänst!

Kyrkvärdar tar hand om besökarna

I varje gudstjänst möts du av dem - kyrkvärdarna. Den som är kyrkvärd har en central roll i mötet med gudstjänstbesökarna och ser till att alla känner sig välkomna. Att vara kyrkvärd är ett ideellt hedersuppdrag med en lång historia.

Växa på djupet - kvällsmässa

Med aftonsång eller orgelmeditation

Mässa för alla åldrar

En söndag i månaden, under terminerna, firar vi Gudstjänst för alla åldrar. Det är en gudstjänst som riktar sig till alla åldrar och tilltalet i predikan vänder sig till både barn och vuxna.

Babygudstjänst

En onsdag i månaden firar vi Babygudstjänst kl 13.30 i Adolf Fredriks kyrka. Upplev kyrkorummet tillsammans med din baby och sjung tillsammans. Efteråt är det Öppen förskola som vanligt på Kammakargatan 30. Välkommen!