Babygudstjänst för alla sinnen

En onsdag i månaden firar vi Babygudstjänst för alla sinnen kl 13.30 i Adolf Fredriks kyrka. Alla sinnen får vara med och uppleva och vi sjunger sånger tillsammans med vår organist. Efteråt är det Öppen förskola som vanligt på Kammakargatan 30. Välkommen!

Vi samlas i Adolf Fredriks kyrka en onsdag i månaden kl 13.30 och sjunger sånger som känns igen från Öppna förskolan. I den korta och mycket babyvänliga gudstjänsten får alla sinnen vara med. Vi gör en liten vandring runt kyrkorummet där barnen får se, höra, lukta, smaka och känna på saker som passar in i årstiden.
Öppen förskola som vanligt efteråt. Det finns möjlighet att fika och leka en stund i barnlokalen, Kammakargatan 30.

höstens babygudstjänster

Bild: Anna Johanna Blom