Kontakt

Adolf Fredriks församling Besöks- och postadress: Holländargatan 16, 11160 Stockholm Telefon: +46(8)207076 E-post till Adolf Fredriks församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Öppen förskola

Öppet onsdagar 13.30-15.30 och fredagar 9.00-12.00 på Kammakargatan 30.

Öppen förskola

Här kan du som förälder tillsammans med ditt/dina barn träffa andra föräldrar och barn. Ingen är för liten för att vara med. Här finns tid för lek, samtal och fika.
Vi börjar med en sångstund där barn och vuxna tillsammans får sjunga sånger och spela rytmer. Fika dukas fram och det finns tillfälle att umgås med nya och gamla bekanta. För sig som är vuxen finns möjlighet att knyta kontakter med andra och dela erfarenheter av föräldraskapet. Det finns en mikro att värma mat. Sköna soffor, många leksaker och ett stort utrymme att leka på.

Från och med terminsstart, 10 januari 2018, kommer vi kommer ha öppet två gånger i veckan. Onsdagar 13.30-15.30 (sångstund 14.00) och fredagar 9.00-12.00 (sångstund 10.00). Kontakta Jonas Pettersson för mer information.
Stängt vecka 9, 14, och 19. Terminsavslutning 25 maj.

Vårterminen börjar 10 januari 2018.

En onsdag i månaden startar vi i kyrkan med en Babygudstjänst för alla sinnen kl 13.30. Alla sinnen får vara med och uppleva och vi sjunger sånger tillsammans med vår organist. Efteråt serveras det kyrkkaffe och möjlighet till lek och samtal finns i Lokalen på Kammakargatan 30.

Vårens babyandakter

Onsdag 31 januari, 21 februari, 21 mars, 18 april och 23 maj.

För information kontakta

Jonas Pettersson