Foto: Moments By Jenny

Församlingslokalerna

Välkommen att hyra våra vackra nyrenoverade lokaler mitt i city

Uthyrning av lokaler för fester, konferenser, föreläsningar, mötesgrupper, kursverksamhet, föreningsträffar, bokreleaser samt dop-, bröllops- och begravningsarrangemang m m sker i församlingshuset på Kammarkargatan 30.

Läget är perfekt – genuina lokaler mitt i city att hyra, för den lilla och stora konferensen! Man kan då också beställa mat och dryck utifrån önskemål. Vi hjälper gärna till och är kreativa med förtäring, servering och dekorationer efter önskemål.

Församlingen har en festlokal, ett större och ett mindre mötesrum, stor församlingssal och en fin stenhall som är utmärkt för inledande mingel.

Teknisk utrustning finns.

För mer information och bokning  kontakta vår husmor Göta Levin:  gota.levin@svenskakyrkan.se

Fakta om våra församlingslokaler

Festvåningen: 70 personer
Församlingssalen: 150 pers eller 120-125 sittande.  (Ljudanläggning, projektor, fast duk, flygel)
Grupprummet: 20 personer  (TV-skärm för koppling till dator, whiteboard)
Stenhallen: Bra för servering och mingel men går också att duka med sittande bord (Flygel)

Servering med utvalda leverantörer, hemlagad mat och fullständiga rättigheter. Det finns också tillgång till mindre lokaler för t.ex. grupparbeten i samband med konferenser.

Tillgång till:
Mobil projektor
Mindre ljudanläggning
Whiteboard

Stenhallen

Församlingen har en fin stenhall som är utmärkt för inledande mingel