Församlingslokalerna

Konferenser, servering och uthyrning av församlingslokaler

Uthyrning av lokaler för fester, konferenser, föreläsningar, mötesgrupper, kursverksamhet, föreningsträffar, bokreleaser samt dop-, bröllops- och begravningsarrangemang m m sker i församlingshuset på Kammarkargatan 30. Teknisk utrustning finns. Läget är perfekt – genuina lokaler mitt i city att hyra, för den lilla och stora konferensen! Man kan då också beställa mat och dryck utifrån önskemål. Vi hjälper gärna till och är kreativa med förtäring, servering och dekorationer efter önskemål. Skaffa mer information och boka hos husmor Göta Levin som ansvarar för lokalerna.

Församlingen har en festlokal, ett större och ett mindre mötesrum, stor församlingssal och en fin stenhall som är utmärkt för inledande mingel.

Kontakta husmor Göta Levin för bokning

Göta Levin