Engelbrekts församling Besöksadress: Östermalmsgatan 20 B, 11426 Sthlm Postadress: BOX 26153, 10041 Sthlm Telefon: +46(8)4069800 E-post till Engelbrekts församling Webbplats

En vacker del av staden, stor till ytan och med mycket grönområden. Engelbrekts församling överraskar som innerstadsförsamling. Expeditionen har öppet helgfria vardagar 9-15 och Engelbrektskyrkan är öppen tisdag-söndag 11-15. Välkommen in!

Vi hälsar Amanda Mattsson välkommen till Engelbrekts församling. Amanda är vår nya Stiftelsehandläggare och du träffar henne på Café DC.

Välkommen Amanda!

Helene Ellebo leder vår Senioryoga. Kom och prova på måndagen den 14 augusti! Yogan fortsätter sedan på måndagar 12:00 på Östermalmsgatan 20.

Senioryoga

Torsdag 31 augusti 20:00 i Engelbrektskyrkan: Gabriella Sjöström - Anden och Andrée

Sommarkonsert 31 augusti

Prenumerera på våra nyhetsbrev och få förhandstips om olika konserter och aktiviteter.

Nyhetsbrev

Körsång är en viktig del av Engelbrekts församlings musikliv. Att sjunga i kör kan ge så mycket mer än att bara sjunga tillsammans. Oavsett ålder eller erfarenhet kan du säkert hitta en kör som passar dig.

Körer i Engelbrekts församling

Att sjunga i kör kan ge så mycket mer än att bara sjunga tillsammans. Kom och prova själv. "Alla kan sjunga" eller vokalensemble - det finns körer för alla nivåer.

Vuxenkörer

Nu måste vi ta itu med taket på Engelbrektskyrkan och på församlingshuset. Ett stort arbete som kommer att märkas på många sätt under året. Här kommer information om projektet att publiceras löpande.

Engelbrektskyrkan får nytt tak

Kontakta Engelbrekts församling.