Engelbrekts församling Besöksadress: Östermalmsgatan 20 B, 11426 Sthlm Postadress: BOX 26153, 10041 Sthlm Telefon: +46(8)4069800 E-post till Engelbrekts församling Webbplats

Soppa med kaffe och smörgås serveras i
Engelbrekts kyrksal varje onsdag och i Hjorthagen varje tisdag.

Soppluncher

Soppa med kaffe och smörgås serveras i Engelbrekts kyrksal varje onsdag och i Hjorthagen varje tisdag.

Varannan onsdag 18.30 i Hjorthagskyrkan, jämna veckor med terminsstart 7 september 2016.

Meditation - att sitta sig till stillhet

Präst/diakon finns i Engelbrektskyrkan för samtal
onsdagar kl 16-18 från 7 september.

Möjligt att prata enskilt en stund

Präst/diakon finns i Engelbrektskyrkan för samtal onsdagar kl 16-18 från 7 september.

Ett körprojekt för dig som älskar att sjunga, vare sig du är sångvan eller nybörjare med start den 11 oktober 2016.

Alla-Kan-Sjunga-kör i Hjorthagens kyrka

Vi styr vår kosa mot Fresta kyrka i Upplands Väsby där det sägs att den heliga Birgitta döptes.

Birgittavandring

Inled helgen med en meditativ förmiddag i Engelbrektskyrkan, fyra lördagar i höst. Nästa gång: 8 oktober.

Stilla stunder

Vill du veta mer och regelbundet vad som händer hos oss i Engelbrekts församling? Prenumerera då på våra två nyhetsbrev: församlingens och musikvännernas nyhetsbrev.

Nyhetsbrev från oss med epost

Är du döpt? Vuxen eller barn, nu har du möjlighet att bli döpt. Enkelt men högtidligt: Drop–in –dop lördagen den 8 oktober 2016 i Engelbrektskyrkan.

Drop-in-dop i Engelbrektskyrkan

När döden slår till och vi förlorar

Sorgegrupp

När döden slår till och vi förlorar någon vi älskar, då kan vi behöva någon att prata med. I vår församling finns diakoner och präster du kan samtala med i sorgen – och du kan vara med i en sorgegrupp där du träffar andra som sörjer.

Volontärer behövs alltid. Det finns så mycket som behöver göras.

Vill du bli volontär hos oss?

Volontärer behövs alltid. Det finns så mycket som behöver göras.

Vacker musik mitt på dagen onsdagar kl 12.15. Efter konserten är det soppa i kyrksalen, 40 kr.

Lunchmusik

Aktuellt från Engelbrekts församling