Foto: Christian Appelsved

Kristus är världens ljus, han och ingen annan – född i vårt mörker, född att bli vår broder. Har vi sett honom, har vi sett vår Fader. Ära vare Gud.

Stort tack!

Stort tack till alla som bidrog till ett fantastiskt bra resultat på söndagens julmarknad. Allt som allt fick vi in 47 014 kr till Act Svenska kyrkans julinsamling. Tack alla som fyndade på julmarknaden. Tack alla som gav i kollekten. Tack alla som bidrog med arbete och gott humör under dagen. 🤩 Känner du att det inte riktigt räckte, eller vill jämna av siffran något kan skänka på vårt swish 123 617 37 36 Act Engelbrekt.

Volontär

Tillsammans bygger vi kyrka!

Café DC

Café DC är vårt sociala café som har öppet för alla.

Kyrkoval 2021 med resultat

Nu är det slutgiltiga resultatet från kyrkovalet färdigräknat. Här kan du se mandatfördelningen i Engelbrekts församling.

Njut av julmusik – i kyrkan eller digitalt

Hitta gudstjänster och aktiviteter som passar dig

Få inspiration till dina egna jultankar

Se en animerad film om julens händelser

Ge en gåva som förändrar flickors liv

Många ger julklappar till nära och kära jul. Men vi får också dela med oss till dem som bor långt bort, och som kämpar för en bättre framtid.

Be en bön eller tänd ett digitalt juleljus på bönewebben

Bli medlem i Svenska kyrkan. En av världens största medlemsorganisationer.

Bli medlem.

Nyhetsbrev

Prenumerera på våra nyhetsbrev så får du aktuell information om allt som händer i Engelbrekts församling.

Skriv ett meddelande till Engelbrekts församling: