En vacker del av staden, stor till ytan och med mycket grönområden. Engelbrekts församling överraskar som innerstadsförsamling. Byggnadsställningar klär Engelbrektskyrkan under en tid.

Fastan är ett experiment i att leva det goda livet. Under fastetiden vill vi utmana dig att göra saker som är nyttiga för dig och bra för andra, en gång om dagen. Våra förslag handlar om plastkassar, poesi, böner, mat och tid för eftertanke.

Fasteutmaningen 2018

21 februari 19:15 Engelbrektskyrkan

Föredrag: Hur ser buddhismen på döden

21 februari 19:15 Engelbrektskyrkan

Välkommen till våra öppna förskolor! Lilla Björn i församlingshuset på Östermalmsgatan 20A och Hjorten på Dianavägen 8-10.

Öppen förskola och babyrytmik

Här kan du komma i kontakt med Engelbrekts församling.

Här kan du komma i kontakt med Engelbrekts församling.

Klicka här för att se öppettiderna för expeditionen, Engelbrektskyrkan, Hjorthagskyrkan, Café DC och Columbariet.

Öppettider

Klicka här för att läsa mer om soppluncher. Tisdagar i Hjorthagen och onsdagar i Engelbrekt. Hemgjord soppa, med smörgås, kaffe/te och kaka för 40 kr.

Soppluncher

Nu tar vi itu med taket på Engelbrektskyrkan och på församlingshuset. Ett stort arbete som märks på många sätt under året. Här kommer information om projektet att publiceras löpande.

Engelbrektskyrkan får nytt tak

Vi söker gravrättsinnehavare. Klicka här för att se om du finns med på listan.

Skyltning av gravar

Vi söker gravrättsinnehavare. Klicka här för att se om du finns med på listan.

Skriv ett meddelande: