Engelbrekts församling Besöksadress: Östermalmsgatan 20 B, 11426 Sthlm Postadress: BOX 26153, 10041 Sthlm Telefon: +46(8)4069800 E-post till Engelbrekts församling Webbplats

Våra körer

Engelbrekts församling kommer att utvidga sin körverksamhet från och med hösten 2016. Vi vill satsa på en högkvalitativ verksamhet och utvidga med fler ensembler. Generellt deltar alla körerna på konserter och gudstjänster. Ibland slås ensembler ihop till gemensamma projekt.

Funderar du på om du ska konfirmeras?

Konfirmation 2017

Funderar du på om du ska konfirmeras? Här hittar du information om de alternativ till konfirmation som finns på Östermalm.

Musik på orgel med internationell gästorganist i Engelbrektskyrkan söndagen den 21 augusti klockan 18.00.

Internationell sensommarmusik

Internationell sensommarmusik i Engelbrektskyrkan söndagen den 14 augusti kl 18.00

Sensommarorgel - konsert

För dig och din baby. Babysången/musikleken ger föräldrar och barn tillfälle att lära sig nya och gamla låtar.

Babysång/musiklek

Vill du veta mer och regelbundet vad som händer hos oss i Engelbrekts församling? Prenumerera då på våra två nyhetsbrev: församlingens och musikvännernas nyhetsbrev.

Nyhetsbrev från oss med epost

Jag och du blir VI.

Bröllop - vigsel/välsignelse

Jag och du blir VI.

Har du förlorat en nära anhörig och vill träffa andra i samma situation?

Sorgegrupp

Har du förlorat en nära anhörig och vill träffa andra i samma situation?

I höst fortsätter kursen med Johan Haage om livet i vår församling genom tiderna.

Livet i Engelbrekt - hösten 2016

Sy- och stickkafét träffas varannan måndag. Vi har det ”mysigt”, handarbetar flitigt och hinner även samtala om det mesta samt dricka kaffe. Det vore trevligt att bli några fler.

Sy-och stickkafé

Aktuellt från Engelbrekts församling