Engelbrekts församling Besöksadress: Östermalmsgatan 20 B, 11426 Sthlm Postadress: BOX 26153, 10041 Sthlm Telefon: +46(8)4069800 E-post till Engelbrekts församling Webbplats

En vacker del av staden, stor till ytan och med mycket grönområden. Engelbrekts församling överraskar som innerstadsförsamling. Expeditionen har öppet helgfria vardagar 9-15 och Engelbrektskyrkan är öppen tisdag-söndag 11-15. Välkommen in!

Lördag 26 augusti 10:30-11:30 i Hjorthagens kyrka.

Prova på att sjunga i barnkör!

Lördag 26 augusti 10:30-11:30 i Hjorthagens kyrka.

Söndagen den 17 september är det kyrkoval. Skriv in den dagen i din kalender hälsar kyrkorådets ordförande Anders Wahlund.

Anders säger: Mark the date!

Torsdag 6 juli 20:00 i Engelbrektskyrkan Catherine Ennis (London) - Iberian Influence.

Sommarkonsert 6 juli

Prenumerera på våra nyhetsbrev och få förhandstips om olika konserter och aktiviteter.

Nyhetsbrev

Körsång är en viktig del av Engelbrekts församlings musikliv. Att sjunga i kör kan ge så mycket mer än att bara sjunga tillsammans. Oavsett ålder eller erfarenhet kan du säkert hitta en kör som passar dig.

Körer i Engelbrekts församling

Att sjunga i kör kan ge så mycket mer än att bara sjunga tillsammans. Kom och prova själv. "Alla kan sjunga" eller vokalensemble - det finns körer för alla nivåer.

Vuxenkörer

Nu måste vi ta itu med taket på Engelbrektskyrkan och på församlingshuset. Ett stort arbete som kommer att märkas på många sätt under året. Här kommer information om projektet att publiceras löpande.

Engelbrektskyrkan får nytt tak

Kontakta Engelbrekts församling.