Engelbrekts barnkör

Torsdagar 17:00-17:45. Från 6 år.

En barnkör från 6 år. obs ny dag och tid! Torsdagar kl 17:00–17:45 i Engelbrekts kyrkosal. Grundläggande träning i körsång och tonbildning utifrån en varierad repertoar. Ingen provsjungning. Körledare: Karin Bäckström. Avgift 700 kr per termin.

Anmälan till barnkör

Om du vill vara med i Engelbrekts barnkör kan du anmäla dig via formuläret här nedan.

Körledare

Karin Bäckström

Mer om Karin Bäckström

Karin Bäckström har gedigen erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomskör. I Adolf Fredriks församling byggde hon under en tioårsperiod upp en lika omfattande som välrenommerad och prisbelönt barn- och ungdomskörverksamhet. Nu senast tjänstgjorde hon som musiklärare vid Adolf Fredriks Musikklasser där hon förutom att undervisa klasser i musik ledde Adolf Fredriks Flickkör till många framgångar under fem år. År 2014 erhöll Flickkören Grand Prix vid den internationella körtävlingen i Grado, Italien. I maj 2017 vann den nystartade ensemblen Engelbrekts Unga Röster första pris i MusikRUMs körtävling.