Foto: Carl Myrén

Engelbrekts barnkör

Torsdagar 16:15-17:00. Från 6 år.

Inställt Covid-19

För att minska risken för smittspridning ställs denna aktivitet in.

En barnkör som fokuserar på grundläggande träning i körsång, tonbildning och solmisation utifrån en varierad repertoar. Framträdanden sker ett par gånger per termin på gudstjänst och konsert. Det förväntas att man både kan vara med på repetitionerna och framträdandena. Ingen provsjungning krävs.

Ålder: Från 6 år

Tid: Torsdagar kl 16:15–17:00 (ramtid 17:00-18:00)

Plats: I Engelbrekts kyrkosal, Östermalmsgatan 20 F

Körledare: Karin Bäckström

Avgift: 700 kr per termin

Anmälan till barnkör

Om du vill vara med i Engelbrekts barnkör kan du anmäla dig via formuläret här nedan.

Körledare

Karin Bäckström

Mer om Karin Bäckström

Karin Bäckström har gedigen erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomskör. I Adolf Fredriks församling byggde hon under en tioårsperiod upp en lika omfattande som välrenommerad och prisbelönt barn- och ungdomskörverksamhet. Nu senast tjänstgjorde hon som musiklärare vid Adolf Fredriks Musikklasser där hon förutom att undervisa klasser i musik ledde Adolf Fredriks Flickkör till många framgångar under fem år. År 2014 erhöll Flickkören Grand Prix vid den internationella körtävlingen i Grado, Italien. I maj 2017 vann den nystartade ensemblen Engelbrekts Unga Röster första pris i MusikRUMs körtävling.